OŠ "KISELJAK 2"

Na besplatnu ekskurziju idu 24 učenika

Z.K.

5.6.2018

Učenici VIII-1 razreda Osnovne škole „Kiseljak 2“, uz pomoć svojih drugara Berine Huseinović, Armena Sajnice i Ensara Bašića i njihovih roditelja, osvojili su besplatnu ekskurziju za školsku 2018./2019. godinu.

Besplatnu ekskurziju za 24 učenika osmog razreda ove škole osigurao je ''Merkur BH osiguranje'', u okviru takmičenja “Igre bez granica’’, koje je održano ispred ''Sarajevo City Centra'' u Sarajevu, a na kojem su učenici OŠ „Kiseljak 2“ osvojili drugo mjesto.

- Presretni su i ponosni jer su im drugari, zajedno s njihovim roditeljima, nastavnikom Aldinom Jahićem te razrednicom Senijom Mujan, osvojili ovu nagradu. Direktor škole Zijad Bašić ponosan je na svoj kolektiv i učenike. Također, mnogo nam znači jer smo direktorovu podršku imali od početka projekta – rekla je pedagoginja škole Adisa Barić.

Mujan je istakla da se u ime ove divne djece, kao i ostalog dijela ekipe zahvaljuje na podršci kolegi i nastavniku Aldinu Jahiću, koji je ujedno bio i vođa tima, te pedagoginji Barić, te dodala da bez njih ne bi uspjeli doći do pobjede i osvojiti ovako vrijednu nagradu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.