UNSKO-SANSKI KANTON

BIHAĆ Nosioca liste Muhameda Čavkunovića kao iskusnog privrednika svi pažljivo slušali

Iftarsko druženje Gradskog odbora SBB-a

M. DEDIĆ

29.6.2016

U Ripču kod Bihaća, u prekrasnom ambijentu kraj Une u restoranu "River Dock", Gradski odbor (GO) SBB Bihać organizirao je iftar za svoje članove i simpatizere i goste iz drugih gradova.

U Bihać su na iftarsko druženje stigli i ugledni članovi stranke iz Bužima, Bosanske Krupe, Cazina i proveli akšam i vrijeme pred teraviju. Posebnu pažnju oko 200 prisutnih izazvao je dolazak na iftar Muhameda Čavkunovića, jednog od najvećih krajiških biznismena. Čavkunović, koji je nosilac liste GO SBB Bihać za predstojeće lokalne izbore, u prijatnom i relaksiranom druženju sa članovima iz Bihaća i drugih krajiških gradova u svom prepoznatljivom stilu iskoristio je veče da se dogovaraju predostojeće aktivnosti stranke u Bihaću i drugim sredinama.

iftar-sbb-ripac-2

- Zajedno smo jači, moramo biti jedni drugima na pomoći pogotovo u ovim svetim danima ramazana - kazao je Čavkunović.

Iskusnog privrednika pažljivo su slušali gosti iz drugih gradova.

Azra Hadžić-Bećirspahić, predsjednica GO SBB Bihać, nije krila zadovoljstvo posjetom i atmosferom.

iftar-sbb-ripac-1-bosnic-i-sadikovic

Na iftarskom druženju bili su i Harun Sadiković, svjetski viceprvak u džudou, inače član SBB Bihać te Fikret Bosnić, jedan od najuspješnijih bh. body bildera. Iz Bužima je stiglo 30-tak  na čelu sa predsjednikom SBB Izudinom Bosnićem,  te delegacije iz Bosanske Krupe i Cazina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.