ZANIMLJIVO

Nježni ili divlji? Horoskopski znak određuje kakvi ste u krevetu

Horoskopski znak u kojem su rođeni može vam dati odgovor na pitanje kakvi su ljubavnici

Kako ne bi bilo neugodnih iznenađenja pri prvom intimnom susretu. Ilustracija

Index.hr

27.11.2018

Prije nego se upustite u ljubavnu igru s nekim, ne bi bilo loše znati što od njih možete očekivati pod pokrivačem.

Horoskopski znak u kojem su rođeni može vam dati odgovor na pitanje kakvi su ljubavnici, kako ne bi bilo neugodnih iznenađenja pri prvom intimnom susretu.  

Vodolija

Vodolije su vrlo uzbudljivi i nepredvidivi ljubavnici. Vrlo su vjerni svojim partnerima i uvijek će se truditi pronaći nove načine na koje vas mogu zadovoljiti.

Ribe

Vrlo nježne i osjećajne, Ribe se tokom seksa maksimalno posvećuju svom partneru i njegovom zadovoljstvu. Osim toga, mogla bi vas razveseliti i činjenica da se vole kostimirati i igrati razne uloge u spavaćoj sobi.  

Ovan

Ovnovi preferiraju direktan seks bez bilo kakvih pomagala, duge predigre i sličnih stvari. Nisu ljubitelji maženja poslije seksa pa se nemojte iznenaditi ako po samom završetku ustanu i obuku se.

Bik

Osobe rođene u znaku Bika rijetko kada pristaju na kratki seks. Oni su strastveni ljubavnici koji obožavaju provoditi vrijeme istražujući tijelo i skrivene točke užitka svog partnera. Uz to, Bikovi su skloni kupovanju seksualnih pomagala više nego bilo koji drugi znak.

Blizanci

Za Blizance idealan seks je na zabranjenim mjestima poput kina ili garderobe u trgovini. Seks za njih ne znači ljubav već samo odličan način zabave.

Rak

Rakovi će prije nego se upuste u seksualne odnose pokušati ostvariti emocionalnu povezanost. Vrlo su senzualni i vični ljubavnici koji znaju kako uživati pod plahtama.

 Lav

Lavovi uvijek vole biti u centru pažnje pa tako i za vrijeme seksa. Najzadovoljniji su kada im govorite koliko su odlični ljubavnici.

Djevica

Djevice čak i u spavaćoj sobi teže savršenosti. No, nemojte misliti da to znači da su čistunci. Naprotiv. Djevice su uvijek raspoložene za ostvarivanje svih vaših prljavih maštarija.

Vaga

Vage su i u seksu vrlo kreativne, a vođenje ljubavi za njih znači dodatno povezivanje s partnerom na svim razinama.

Škorpija

Kao i u svemu, Škorpije su vrlo intenzivni i strastveni ljubavnici koji su poznati po svojoj nezasitnosti i neprestanoj želji za seksom.

Strijelac

Ako ga ne znate dobro zabaviti i u spavaćoj sobi, Strijelac će vam to dati do znanja. Za njih je rutina najgora stvar koja im se može dogoditi i od koje bježe glavom bez obzira.

Jarac

Jarci su i u seksu vrlo ponosni i vole dominirati, a spremni su ostvariti sve partnerove maštarije ako imaju prilike unaprijed ih razraditi u mislima. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.