ZANIMLJIVO Najveću popularnost stekla na društvenim mrežama

Djevojčica s Daunovim sindromom postala model: Borite se za svoje snove

Angažirana u pet modnih agencija

Avaz.ba
02.02.2019 18:35

Džordžija Trebert

Foto: Screenshot

Četrnaestogodišnja Džordžija Trebert (Georgia Trebert) iz Brazila postala je model nakon što je njena majka objavila fotografiju na društvenim mrežama. Istina, takve stvari se često događaju, međutim Džordžija nije tipičan model.

Džordžija Trebert iz Brazila ima Daunov sindrom i dokaz je da čovjeka ništa ne može spriječiti da ostvari svoje snove, ako se za njih bori. 

- Sve je počelo sasvim slučajno. Njena fotografija koju sam postavila na Facebook postala je viralna - ispričala je njena majka Rubia.

Džordžia je angažirana u pet modnih agencija, a najveću popularnost stekla je na društvenim mrežama. Samo na Instagramu ima više od 50.000 pratilaca.

Rubia je ispričala da je Georgia uvijek pokazivala interes za modeling i modu. Kao dijete se borila s nesigurnošću i trudila se da se uklopi u društvo. Posljednjih godina postala je smjelija i sigurnija u sebe.

- Nedavno je snimila reklamu za poznati brend iz Brazila - rekla je Rubia.

  • Foto: Screenshot

Zahvaljujući uspjesima koje niže Džordžija više nije nesigurna kao prije, međutim njena majka je zabrinuta zbog negativnih komentara koji se pojavljuju na internetu.

- Džordžija je divno i veoma talentirano dijete, da nije, ne bi stigla tako daleko - rekla je. 

Njen najveći san je da u budućnosti postane pjevačica i glumica. Već je krenula na časove glume i pjevanja, a nada se da će jednog dana ostvariti sve svoje snove.

- Ne odustajte. Borite se za svoje snove i budite istrajni, jer je to jedini način da ih ostvarite - poručila je Džordžija.
  • Foto: Screenshot
NA VRH