BRUKA

Tange, pocijepane mrežaste čarape i grudnjak: To je sve u čemu su plesale pred punom salom pomahnitalih muškaraca, a jedan potez posebno zgražava

Facebook

Telegraf.rs

2.3.2019

Sjećate se striptiza i go-go plesa na požarevačkom skupu lovaca koji je zgrozio javnost i region? Snimak koji samo što se pojavio na društvenim mrežama još je lascivniji i primitivniji od ove "proslave". 

Na njemu su polugole žene obučene u sado-mazo stilu koje "miješaju" uz zvuke folka pred punom salom muškaraca. Na sebi, od odjeće, imaju tange, pocijepane mrežaste čarape i brushalter.

Najgrozniji dio snimka je kada jedan od muškaraca priđe igračici i pozove je da mu sjedne u krilo, a onda joj pomjeri gaće i proba da gurne prst. Ona u tom trenutku vadi njegovu ruku i odlazi da igra na stolu, pred desetinama ostalih muškaraca.

Gdje je zabava održana i ko je organizator, još se ne zna, pišu srbijanski mediji, ali se po komentarima ispod snimka može zaključiti da su ponovo u pitanju lovci. Gdje je granica dobrog ukusa, vjerovatno je najblaže pitanje koje im možemo postaviti, a plašimo se i šta bi nam odgovorili.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.