LIFESTYLE

Poznata glumica promoviše kremu koju možete mazati na hljeb

Gwyneth Paltrow udružila snage s "Juice Beauty"

(A.U.)

13.3.2016

Gwyneth Paltrow (43) udružila je snage s "Juice Beauty", kalifornijskom kompanijom koja proizvodi organsku kozmetiku te uz pomoć njihovih stručnjaka osmislila recepture za kreme, losione i ulja za njegu kože lica. Kako sastojci kozmetičkih proizvoda zapravo utiču na naš organizam – pogotovo oni ‘diskutabilni’ – nešto je što ju je oduvijek zanimalo, otkrila je u intervjuu za portal Refinery29.

Kako kaže, njega kože vrlo joj je važna.

„Liniju sam kreirala za ljude poput mene, one koji traže stvarno djelotvorne proizvode. Nisam bila zadovoljna dostupnom organskom kozmetikom i zaključila sam kako mora postojati način da se stvore stvarno dobri, prirodni proizvodi koji su učinkoviti“, rekla je Paltrow.

Ističe da na početku nije znala ništa o njezi kože, te da se šokirala kada je saznala koliko proizvoda ima štetne hemikalije, kancerogene tvari i plastiku.

„Krenula sam s idejom čiste, zdrave kozmetike i što sam više učila to sam bila predanija izradi stvarno prirodnih proizvoda“, rekla je Paltrow.

Kaže da je pravljenju kozmetike pristupila s pozicije korisnika.

„Željela sam nešto što će smanjiti vidljivost bora, što će pridonijeti sjaju kože, a da su sastojci organski. S tim na umu ušla sam u istraživanje i razvoj nove organske linije“, rekla je Paltrow, piše gloria.hr.

Koliko je njezina kozmetika prirodna i zdrava, slavna glumica demonstrirala je u Tonight Showu gdje je zajedno s voditeljem Jimmyjem Fallonom degustirala kremu zajedno s prženim krumpirićima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.