PRINOVA

Biberova bivša čeka bebu s 37 godina starijim egipatskim milijarderom

Avaz.ba

8.5.2018

"Playboyev" model Ksenija Deli (Xenia, 28) udala se za egipatskog milijardera Osamu Fathija Rabah el-Šarifa (65) u junu 2016. na grčkom otoku Santoriniju, a na vjenčanje su potrošlili oko 860.000 funti . Manekenka, koja je glumila u spotu Justina Biebera (24) i navodno je bila s njime u vezi te se pojavila u videima DJ-a Calvina Harrisa (34), očekuje prvo dijete s Ossamom.

- Blagoslovljena sam - pohvalila se Xenia na društvenoj mreži slikom svog trudničkog stomaku. Manekenka je s biznismenom započela vezu krajem 2015., a vjenčali su se nakon samo šest mjeseci. Često ističe da joj ne smeta što je njezin muž stariji 37 godina te se obračunava s kritičarima njihovog braka.

- Ko ste vi da sudite život koji živim. Nisam savršena i ne moram biti. Prije nego što počnete upirati prstima, pobrinite se da su vam ruke čiste - rekla je Xenia koju je muž osvojio skupim poklonima poput dijamanata, crvenog auta Maserati, velikim buketima cvijeća i izletima u privatnom avionu.

 Manekenka je ispričala kako se jutro nakon vjenčanja osjećala kao najsretnija žena na svijetu i da je to samo zbog njezinog muža.

- Moja ljubav, moj mentor, moj prijatelj. Čestitam ti i volim te - napisala je u dirljivoj objavi nakon udaje. Manekenka, koja je porijeklom iz Moldavije, pojavila se na naslovnici magazina Playboy, Sports Illustrated, Vogue, Harper's Bazaar i mnogim drugim. Bivša studentica učiteljskog fakulteta nakon vjenčanja je zadržala svoju pravoslavnu vjeru, iako je njezin muž musliman.

Xenia je manekensku karijeru započela 2012. kada se udala za fotografa Patricka Coxa, a prije toga je konobbarisala i išla u školu za modele. Brzo su se razveli, a nije poznato zašto im je brak propao. 

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.