REKVIZITI

Zbogom jednorozi, plutajuće fotelje novi su hit

Set plutajućih fotelja možete pronaći na Amazonu

Plutajuće fotelje. AGENCIJE

A. F.

4.7.2022

Proteklih godina, na moru smo mogli vidjeti jata plastičnih ptica, poput plamenaca i bijelih labudova, a nakon njih su se pojavili jednorozi, kriške pizze, krofne u svim oblicima i veličinama te napuhane limuzine u koje stane cijela ekipa.

Međutim, svi ovi rekviziti zauzimaju puno mjesta, a o naporu kojem izlažemo naša pluća ne moramo ni govoriti. Ako nemate namjensku pumpu, jako ih je teško napuhati, a za sve luftiće trebali biste na more ponijeti jedan dodatni kofer.

Kako bi stali na kraj ovom ljetnom "problemu", pronašli smo novi ljetni hit – plutajuće fotelje koje zauzimaju jako malo mjesta, sklopive su, a površina koju treba napuhati je jako mala. Svi oni koji imaju djecu, znaju koliko je vremena i truda potrebno da nakon napornog dana na plaži ispušete luftiće, a plutajuće fotelje su rješenje i tog problema. Osim toga, dolaze u cvjetnom printu koji je apsolutni hit ove sezone, a možete pronaći i prugaste te jednobojne.

Set plutajućih fotelja možete pronaći na Amazonu. Paket sadrži dvije podesive fotelje, a možete birati hoćete je koristiti u sjedećem ili ležećem položaju. Za dvije fotelje treba izdvojiti oko 90 KM.

- Naša plutajuća ležaljka je sklopiva i kompaktna, možete je vrlo brzo napuhati i ispuhati, a neće vam zauzeti puno mjesta pa je možete staviti u bilo koju torbu. Zgodno ju je ponijeti na plažu, a odlično je rješenje i za bazene. Opremljene su hladnom i udobnom mrežicom, a visokokvalitetni materijal je siguran i ekološki prihvatljiv - stoji u opisu proizvoda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.