KUTAK DJEČIJE RADOSTI 2022

Sutra počinje Sarajevski festival za djecu „Kutak dječije radosti 2022“

Zabava za cijelu porodicu

Sutra počinje Sarajevski festival za djecu „Kutak dječije radosti 2022“. Kutak dječije radosti 2022

Marketing

23.9.2022

quote
<p>Sve je spremno za najveći festival za djecu u dvorani „Mirza Delibašić – Skenderija“ 24. i 25. septembra namijenjen našim najmlađim mališanima. Mjesto sreće, zabave i dječije radosti u kojoj će uživati cijela porodica.&nbsp;</p>

Manifestacija je kreirana za naše najmlađe članove društva, kako bi stvorili „Kutak radosti“ u kome će uživati ne samo oni, nego i čitava porodica. Veliki broj kvalitetnih izlagača iz različitih oblasti proizvodnje i prodaje dječije opreme, hrane za djecu i majke, igračaka, pelena, dječije kozmetike, odjeće, zatim škole jezika, škole mentalne aritmetike, škole programiranja upotpuniće sajamsku ponudu ove manifestacije.

Posjetioci manifestacije biće u prilici da uz posebne festivalske popuste i promotivne cijene dođu do željenih artikala njihovih omiljenih izlagača. Za vrijeme trajanja manifestacije biće upriličen veliki broj nagradnih igara u koje će biti uključeni svi, od mališana do njihovih najbližih. Takođe, vrijeme trajanja sajma biće iskorišteno na način da će mališani biti u prilici da preuzmu veliki broj vrijednih poklona kojima će ih izlagači darivati i obradovati.

Pored izlagačke ponude na festivalu će biti organizovan bogat i raznovrstan festivalski program. Kroz centralnu festivalsku binu površine 100 metara kvadratnih naši najmlađi i najtalentovaniji biće u prilici da očaraju svoje vršnjake i najbliže vještinama i talentima koje su stekli. Festivalski progmam koji će biti upriličen za posjetioce manifestacije činiće grupe iz pojedinci iz vrtića, osnovnih škola, plesnih škola, kulturno-umjetničkih društava, škola baleta i horova, prventsveno iz Sarajeva. Time će talentovani pojedinci i grupe ispuniti svoje snove o kojima su maštali i pružiti zadovoljstvo i uživanje svojim najbližim.

Za sve posjetioce ove manifestacije ulaz je besplatan oba dana trajanja manifestacije. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.