DOM I VRT

Evo kako napraviti savršene i zdrave kokice!

Neponovljivi gastronomski užitak

(Dž. Č.)

5.8.2015

Slobodno vrijeme volite provoditi grickajući različitu hranu ispred televizora? Nudimo vam recept za gurmanske i zdrave kokice koje se brzo i lako pripremaju, a jamče neponovljivi gastronomski užitak.

Sastojci:

1 pakiranje kokica za mikrovalnu bez soli i maslaca

1 kašika maslinovog ulja

2 kašike naribanog parmezana

malo vlasca

malo bibera 

Priprema:

1. Ispecite kokice u mikrovalnoj pećnici.

2. Preko vrućih kokica prelijte maslinovo ulje, dodajte parmezan, nasjeckani vlasac i pobiberite po želji.

Parmezan će kokicama dati ugodan okus i "odigrati" ulogu soli, pa ćete izbjeći dodatno začinjavanje s neodoljivim, i ne pretjerano zdravim bijelim kristalićima. 

Ako ne možete nabaviti kokice bez začina, možete upotrijebiti i klasični kukuruz kokičar te ih ispeći na štednjaku s minimalno masnoća. Uglavnom, uživajte uz svoj omiljeni ekran, kokice su zakon u bilo kojem obliku, prenosi portal Sve za bebe.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.