LJUBIMCI

"Ona je anđeo": Upoznajte psića Lunu koja misli da je u prošlom životu bila čovjek

Ako se želite oraspoložiti, posjetite Instagram profil Luna The Mini Cockapoo

Luna i njen vlasnik. Instagram

M. Z.

3.10.2023

Ako se želite oraspoložiti, posjetite Instagram profil Luna The Mini Cockapoo, na kojem više od 428 hiljada ljudi prati dogodovštine preslatkog psića Lune i njenog vlasnika Džareda (Jared).

Pseća zvijezda

Luna, trogodišnja ženka pasmine mini cockapoo, postala je mega pseća zvijezda nakon što je njen vlasnik Džared na Instagramu objavio video u kojem pita svoju ljubimicu je li u prošlom životu bila čovjek. Luna kao da se zamisli nad pitanjem, pogleda u Džareda pa energičnim pokretom šape kao da odgovori: “Da, bila sam!”

''Čini li se to samo meni ili je ona upravo pokušala reći da'', komentirao je jedan Lunin pratilac.

''Mislim da je Luna u prošlom životu bila anđeo i da još jest'', poručio je drugi.

Video psa koji misli da je u prošlom životu bio čovjek oduševio je društvene mreže, a mnogi su tada i prvi put upoznali preslatku Lunu i njenog simpatičnog gazdu koji, kako se čini, mnogo voli svoju mezimicu, a i ona njega.

Džared i Luna sa svojih 428 hiljada pratilaca na Instagramu dijele svakodnevne simpatične dogodovštine. Nerazdvojni dvojac tako skupa gleda filmove, igra karte, vozi se u automobilu, a Džared je čak jednom odglumio i da zove Luninog dečka, kao pravi brižni tata. Luna ima i svoju najdražu igračku, a to je plišani medvjedić Vini Pu (Winnie the Pooh).

Džared se itekako trudi da njegova ljubimica uživa u životu i da im je svaki dan zabavan, a njegovi duhoviti, simpatični videi mnogima uljepšavaju svakodnevicu.

Osvaja srca

Pasmina cockapoo nastala je križanjem pudlice i engleskog koker španijela, a njen izgled medvjedića u tren oka osvaja srca ljubitelja pasa. Cockapoo je po karakteru mješavina tih dviju pasmina, prijateljski su nastrojeni psi te se izrazito vežu uz vlasnika. Znaju biti prilično tvrdoglavi, no uz dosljednost i predanost vlasnika može ih se lijepo odgojiti, pa čak i kada je riječ o početnicima, piše Dnevnik.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.