5 MILIONA PREGLEDA

Trenutak kada je mačka shvatila da je sigurna dirnuo je mnoge

U videu je napisala da je mačku pronašla izgladnjelu u kontejneru

Udomljena maca. Tik Tok

D. R.

3.2.2024

Mnoge životinje sposobne su preživjeti u divljini bez pomoći ljudi. Međutim, postoje i one koje se bore i stvarno bi im dobro došla pomoć dobrih ljudi. Udomiteljica Sindi Mun (Cindy Moon) na TikToku je podijelila trenutak kada je njena mačka po prvi put shvatila da je na sigurnom.

U videu je napisala da je mačku pronašla izgladnjelu u kontejneru, ali nakon što ju je prvi put okupala, činilo se kao da je shvatila da će sve biti u redu. Ipak, budući da već ima četiri mačke, udomiteljica nije sigurna hoće li uspjeti uvjeriti svog supruga da je trebaju zadržati, piše Index.hr.

@cindybmoon Ive got this sweet lil girl kitten my coworkers rescued. I will be looking for a forever home for her once she is healthy. We are located near Hot Springs, Arkansas. #cat #cats #catsoftiktok #catlovers #fyp ♬ the winner takes it all - november ultra

Viralni video s preko pet milijuna pregleda dirnuo je mnoge. "Možda ne trebate petu mačku, ali ona treba vas", "Zadržite je, molim vas", bili su neki od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.