DIRLJIV SUSRET

Muškarac se nakon devet godina susreo s mačkom koju je upoznao u staračkom domu

Nije mogao sakriti svoje oduševljenje pa je priču podijelio na Redditu

Mačak Đinđer. Reddit

D. R.

17.2.2024

Nakon devet godina, dogodio se dirljiv ponovni susret između čovjeka i voljene mačke iz staračkog doma po imenu Đinđer (Ginger). Korisnik Reddita, po imenu Adam, prije devet godina prvi put je posjetio starački dom svoje bake dok je tamo boravila. Tada je starački dom dobio novog stanovnika, Đinđera.

Adam se nedavno vratio u taj isti starački dom kako bi posjetio svog praujaka, koji je sada štićenik te ustanove. No, čekalo ga je iznenađenje. Đinđer, narandžasta mačka koju je upoznao prije devet godina, i dalje je bila tamo.

Nije mogao sakriti svoje oduševljenje pa je priču podijelio na Redditu. Fotografije Đinđera koje je priložio jasno su pokazale da mačka ozbiljno shvaća svoju ulogu u staračkom domu. Obilazio je stanovnike, pružajući im ljubav, maženje i utjehu, pokazujući da je i nakon devet godina i dalje prisutan i predan.

My grandmother stayed in this nursing home 9 years ago, around the time the facility got a resident cat they named Ginger. My great uncle just moved into the same place, look who’s still here.
byu/adamchain inaww

Korisnici su bili oduševljeni što su vidjeli da je Đinđer i dalje tamo. "Devet godina? Đinđer će biti tamo još dugo, i prilično sam siguran da ga svi oko njega vole i maze", komentirao je korisnik Reddita.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.