LJUBIMCI

Mačke ugledale psića prvi put u životu, svojom reakcijom osvojile su internet

Peti, koja je puna energije, bila je previše aktivna za smirene mačke, pa su je izbjegavale u širokom luku i začuđeno gledale

Ljubimci na okupu. TikTok

M. Z.

28.2.2024

Ragdoll mačke Piuma i Pila te mačak Koko (Coco) postali su viralni na TikToku zbog reakcije na novog člana porodice - kujicu Peti (Patty).

@turbo_piuma_pila Hey this is Patty🥰 #gatti #cats #catsoftiktok #catsvideo #kitten #trend #viral #maltipoo #maltipootiktok ♬ suono originale - ❄️Piuma, Pila & Coco❄️

Video, koji je u roku od dva dana pregledan više od pet miliona puta, prikazuje Piumu, Pilu i Koka kako znatiželjno njuškaju kujicu dok je njen vlasnik drži. No, čim je vlasnik pustio Peti da slobodno trči po kući, mačke su izgubile interes. Peti, koja je puna energije, bila je previše aktivna za smirene mačke, pa su je izbjegavale u širokom luku i začuđeno gledale.

"Mačke se pitaju: Zašto skakuće?", "Iste je boje kao mačke, pa će je možda pustiti da im se pridruži", "Najbolje mi je kako su je okružile i njuškale", "Nije im jasno što se događa", pisali su korisnici TikToka u komentarima, piše Index.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.