NEOČEKIVANI "LOPOV"

Izgubila skupocjeni dijamantni prsten: Iznenadila se kada je otkrila gdje je

Prsten Mikaeline mame vjerojatno je imao dodatnu sentimentalnu vrijednost povrh svake novčane vrijednosti

Neočekivano mjesto gdje je nestao prsten. Screenshot/TikTok

Avaz.ba

22.3.2024

Nestanak vrijednog dijamantnog prstena izazvao je paniku u jednoj američkoj porodici sve dok nije otkriven neočekivani krivac. 

Naime, u videu objavljenom na TikToku pod oznakom "michlivinlife", žena po imenu Mikaela (Michaela) objasnila je kako ju je nedavno nazvala njezina mama "jecajući da ne može pronaći svoj prsten", piše Newsweek.

Prsten Mikaeline mame vjerojatno je imao dodatnu sentimentalnu vrijednost povrh svake novčane vrijednosti, pa bi gubitak bio zaista bolan. Na sreću prsten nije otišao daleko. No s mjesta na kojem se našao bilo je zaista neugodno vratiti ga.

@michlivinlife Nothing like getting a phone call from my mom sobbing that she can’t find her ring, only to confirm the freaking dog ate it 🤦🏻‍♀️ #dog #doodle #doodlesoftiktok #missingring #fyp #funny #crazy ♬ Oh No - Kreepa

Prema videu koji je podijeljen na društvenim mrežama, Mikaela se bojala najgoreg kad je prvi put dobila panični poziv svoje majke, ali onda je primijetila da se njezin pas ponaša smiješno.

Nakon što je sabrala dva i dva, Mikaela je nazvala svog rođaka i pitala ga može li posuditi njegov detektor metala. Njezin tata zatim je uređajem prešao preko psa u trenutku koji je Mikaela uhvatila kamerom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.