LUKAVI TRIKOVI

Hit video: Vlasnici kaznili retrivericu, u pomoć joj priskočilo dijete

Skajlar otvorena vrata kućice vidi kao znak da više nije u kazni

Šalom i Skajlar. TikTok

N. Aj.

16.6.2024

Iako 13-mjesečni Šalom (Shalom) i trogodišnja retriverica Skajlar (Skylar) moraju još puno toga naučiti, već znaju kako pomoći jedno drugome lukavim trikovima.

Naime, bračni par iz SAD nabavio je za svoju ljubimicu kućicu za zatvoreni prostor. Kad god napravi neki nestašluk, Skajlar se za kaznu mora povući u nju. Međutim, maleni Šalom prilično se dosađuje kad mu ljubimica ne pravi društvo pa je naučio otvarati vrata kućice.

- Nedavno je to naučio i sada mu je jako zabavno prići kućici kad god je Skajlar unutra i otvoriti joj vrata - izjavila je majka, Dev Ehrlich, u razgovoru za Newsweek.


@skylars.the.limitt Teamwork makes the dream work 😆 #dogandbaby #babyboy #babyanddog #goldenretriever #dogfamily #fyp ♬ I Had Some Help - Post Malone

U početku joj je to bilo smiješno, priznaje, ali sada je počelo predstavljati problem jer Skajlar otvorena vrata kućice vidi kao znak da više nije u kazni.

Ehrlich je na TikToku objavila video u kojem Šalom otvara vrata kućice i lopticom mami Skajlar da izađe kako bi se s njim igrala. Nije mogla ni zamisliti da će snimak postati hit i u par dana skupiti više od 850 hiljada pregleda. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.