TIKTOK

Zlatna retriverica posjetila šoping-centar prvi put, evo šta je prepalo

Na snimku se vidi kako Čejs odbija ući u trgovinu sa svojom vlasnicom jer misli da su tamne pločice na podu voda

Čejs se plaši ''vode''. TikTok

M. Z.

20.9.2023

Čejs (Chase), zlatna retriverica, prije nekoliko dana prvi put u životu posjetila je šoping-centar ''Bloomingdale’s'', a njena vlasnica je na svom TikTok profilu objavila reakciju svoje ljubimice na ovaj kratki izlet.

@goldenchase #Chase #goldenretriever #Bloomingdale’s #Chase’sfirsttimeatthemall #Chaseatbloomingdale’s #wildgirlchase #goldenretrieveroutdoor #tiktokgoldenretriever #goldenretrieverlife #adorable #blonde #pretty #prettyhair #prettygirl #model #strikeapose #thatface #prettygirlchase #toomuchfun #runningwild #runningwildandfree #wildgirlchase #tiktokgoldenretriever #tiktokchase #tiktokgoldenretrieverchase #tiktokgoldenretrieverchase💕 ♬ original sound - Chase

Na snimku se vidi kako Čejs odbija ući u trgovinu sa svojom vlasnicom jer misli da su tamne pločice na podu voda. Vlasnica je na kraju uspjela nagovoriti Čejs da uđe, iako je kujica na prvu djelovala oprezno i zbunjeno.

Kratki snimak je postao hit na TikToku, a korisnici društvene mreže su u komentarima pohvalili Čejs zbog njene hrabrosti. "Kako je samo tapkala šapama", "Jako je hrabra", "Preslatko", "Čejs u borbi protiv ponora", "Vjerovatno joj se ne sviđa tekstura", neki su od komentara ispod videa, piše Index.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.