KULTURA

Međuentitetski okršaj u komediji!

U subotu u caffe clubu Gogo sa početkom u 21 sat

Redakcija

14.5.2015

U subotu, 16. maja, četiri takmičara iz Istočnog Sarajeva, Bihaća i Zenice  boriti će se za naklonost žirija i publike te prolazak u četvrtfinale takmičenja za najsmješnijeg Bosanca i Hercegovca.

Karte za veče takmičenja u nasmijavanju Šeret koje se održava u Caffe clubu Gogo možete rezervisati na broj 061 140 602 i prisustvovati najsmješnijoj suboti u Bosni i Hercegovini.

Nakon prošlosedmične borbe u humoru između Bosne i Hercegovine, na red su došli entiteti.

Ko je smješniji i da li je bolji humor u Federaciji ili Republici Srpskoj otkriće vam osam komičara koji se takmiče za najsmješnijeg Bosanca i Hercegovca.

Pored glasova publike, svoj sud o prolasku u naredni krug takmičenja, dat će četveročlani žiri na čelu sa utemeljiteljem sarajevske stand up scene Filipom Andronikom i komičarkom i glumicom Sanelom Krsmanović sa pojačanjem od strane jednog od najduhovitijih Banjalučana - stand up komičarem Dušanom Jokićem, te jedinog sit down komičara Jasmina Džemiđića.

Takmičenje se održava u organizaciji Magacin Kabarea u saradnji sa portalom avaz.ba uz nesebičnu podršku hostela Franc Ferdinand, lanca ćevabdžinica Mrkva, radio Antena Sarajevo, Kaltenberg pivo, Sarajevo osiguranje d.d., zlatarsko juvelirska radnja Sofić S. Live prijenos takmičenja Šeret 2 također možete pratiti uživo u subotu od 21 sat na portalu avaz.ba. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.