LJEPOTA I MODA

Kate Moss pijana i bez karte ušla u avion

Na putu za London

(J. Be.)

30.7.2014

 


Slavna manekenka u ponedjeljak se pijana pojavila na aerodromu u  Bodrumu odakle je putovala za London. Kate Moss (40) na let niskobudžetnim avioprijevoznikom EasyJet "čekirala" se bez avionske karte. Poslije podužeg razgovora s menadžerom EasyJeta, Kate su pustili na let iako nije imala kartu. Mnogi su se iznenadili da se s obzirom na novac koji ima, nije odlučila na nešto luksuznije.

U Turskoj je odmarala i bila na tretmanima detoksikacije, a izgleda da se opuštala uz čašicu previše.

- Bilo je očito da je bila jako pijana jer je pričala glasno i nije ju bilo briga ko je vidi. Da sam se ja pojavio tako pijan, nema šanse da bi me pustili u avion, ali ona je Kate Moss - rekao je jedan od svjedoka.

Putnici koji su se našli na istom letu bili su oduševljeni što su u njezinom društvu, pa su se time pohvalili na društvenim  mrežama.

- Upravo na letu s poprilično pijanom Kate Moss - jedan je od postova na Twitteru. Iz EasyJeta incident na aerodromu nisu htjeli komentirati.

Ovo nije prvi put da je Kate posjetila centar The LifeCo. Tamo je boravila i prije svog 40. rođendana. Centar gostima nudi priliku da tijelu vrate mlađahan izgled, izgube kilograme. Uglavnom se piju sokovi od voća i povrća, a cijeli tretman traje sedam dana te košta 3640 eura.

 

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.