LJEPOTA I MODA

OTKRIVENA TAJNA Evo zašto Gwyneth Paltrow izgleda dobro u četrdesetim!

Pronašla savršenu formulu

J. Be.

19.5.2015

Duplo mlađe žene nerijetko se, samim pogledom na tijelo Gwyneth Paltrow, pitaju kako joj to uspijeva. 42-godišnja glumica, inače i majka dvoje djece, u intervjuu za "Women's Health" otkrila je kako sada voli svoje tijelo više no ikad, prenosi Daily Mail.

- Vjerujem u seks i sada se osjećam puno ugodnije u kupaćem kostimu nego prije 20 godina - rekla je Gwyneth koja se na naslovnici časopisa pojavila pokazujući definirane trbušne mišiće i vitke noge.

- Koliko god otrcano zvuči, vjerujem u vježbanje, smijeh, seks i vjernost samom sebi - naglasila je i dodala kako joj je rutina svaki dan ista.

- Odvezem djecu u školu i zatim sat vremena radim plesne kardio vježbe. Nakon toga idem na posao. Za ručak obično pojedem veliku salatu s pečenom piletinom, a za večeru jedem što god želim - otkrila je slavna glumica svoju tajnu i dodala kako je najvažnije da se u prehrani ništa ne zabranjuje.

Glumica je, čini se, u četrdesetima pronašla savršenu formulu za sreću, uživajući u zdravom životu i društvu dvoje djece koje je dobila u braku s Chrisom Martinom, s kojim je ostala u odličnim odnosima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.