SVESTRANE

Bijele pantalone za svaku priliku

Sa njima nikada ne griješite

Bijele pantalone uvijek dobar izbor. ARHIV

A. F.

30.12.2020

Pantalone su nesumnjivo jedan od najpopularnijih modnih komada koji rado nosimo tokom cijele godine, a odlična vijest za sve njihove ljubiteljke je da ove toplije sezone dominiraju trendovima - i u bijeloj boji. Nosive u svim prilikama, bijele pantalone možete stilizovati uz elegantne komade poput svilenih topova i blejzera, ali i uz patike te pamučne majice s printom.

Sportsko izdanje 

Jednostavne i svestrane, bijele pantalone, prije svega one od teksasa, idealne su za svakodnevne sportske kombinacije koje obožavamo. Ovog proljeća nećete pogriješiti ako ih nosite uz megapopularne "tatine tenisice", majicu s printom i uvijek trendi teksas jaknu. Cjelokupnu kombinaciju podići će zanimljivi model čarapa koje su ove proljetne sezone apsolutni hit. 

Večernji izlazak 

Bijele pantalone savršena su alternativa crnim i plavim modelima i odličan odabir za večernji izlazak u kojem nećete proći nezapaženo - posebno ako se odvažite i odaberete model koji seže do koljena. Dodajte mu cipele s uzorkom, ženstveni top s čipkom i sve zaokružite šik blejzerom. Jednostavno, a upečatljivo!

Outfit za sastanak 

Nezavisno od toga je li riječ o izlasku s dugogodišnjim partnerom ili o prvom sastanku, činjenica je da uvijek želimo zablistati. Tako svoje bijele pantalone možete kombinovati uz top s čipkom, ženstvenim sandalama s visokim potpeticama i nezaobilaznom kožnom jaknom.

Poslovni look

Ovaj komad odjeće pronašao je svoje mjesto i u poslovnom ormaru. Savjetujemo vam odabir popularnih trapez modela koje možete kombinovati uz bijele sandale i majicu u neutralnim tonovima te upotpuniti kardiganom ili blejzerom u nekoj upečatljivoj nijansi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.