BEZVREMENI HIT

Kožna jakna nikada ne izlazi iz mode

Kožna jakna oduvijek se isticala kao oličenje "cool stila"

A. F.

Kožna jakna nikada ne izlazi iz mode

Foto: ILUSTRACIJA


Bez obzira na to kakvo nas proljeće čeka, jakna će biti nezaobilazan dio naših kombinacija svaki put kad izađemo iz kuće, zbog čega je svoje mjesto pronašla u baš svakoj kolekciji. 

Uz mantile kao vječno privlačni modni klasik s naglašenom dozom elegancije, među najboljim jaknama za proljećnu sezonu istakla se i ultimativna jakna - kožna jakna.

  • Koćne jakne

    Koćne jakne

    Foto: ILUSTRACIJA


U klasičnom modelu svoje mjesto pronašla je u garderobama najvećih filmskih buntovnika i rokera, ali i u ormarima umjetnika i djevojaka koje prate modne trendove. Kožna jakna oduvijek se isticala kao oličenje "cool stila". Buntovničkim izgledom i svestranim karakterom osvaja i ovog proljeća.

Povratak kožne jakne u modni svijet i naše ormare najavile su i prve proljećne kolekcije. Od luksuznih modnih kuća i dizajnera do pristupačnih brendova, kožna jakna vraća se u pregršt odličnih modela među kojima će baš svatko pronaći onaj savršeni za svoj proljećni ormar i izled. 

Djevojke opuštenijeg modnog izražaja će birati biker mood, a ljubiteljke klasike modele pročišćenih linija. Retro prizvuk pronaći ćemo u modelima od brušene kože i u raskošnim smeđim tonovima, dok će se kao najodvažniji istaknuti oni u jarkim bojama ili trendi modelima poput shacket jakne.

Više o temi Proljeće

IGRANJE BOJAMA
Modne kombinacije za proljeće
NA VRH

Podijeli članak na