FAVORIT SEZONE

Bijeli kombinezon: Idealna zamjena za ljetnu haljinu

Kombinaciju s bijelim kombinezonom možete začiniti upečatljivim modnim dodacima kao što su pletena torba ili pak slamnati šešir i spremni ste za izlazak

Kombinaciju s bijelim kombinezonom možete začiniti upečatljivim modnim dodacima. AGENCIJE

A. F.

28.5.2021

Topli ljetni dani  su sve bliže pa već sada osmišljavamo lepršave i trendi kombinacije iz kojih se tokom ljeta nećete  skidati. Za ljeto su idealan izbor prozračni modeli, a favorit mnogih žena su haljine, suknje ili pak široke hlače. U kolekcijama omiljenih brendova već su zavladali ljetni komadi, a ove se sezone ističu vesele nijanse, pastelni tonovi, raskošni uzorci te svestrani lan.

Savršena alternativa za haljinu i ovog će nam ljeta biti kombinezoni, koji su vrlo efektni, a pronaći ćeš i ponudi svakog brenda. Vrlo su praktični i trendi te ćete ih rado nositi u svim prilikama, a ove sezone osvježeni su novim trendovima i izgledaju uistinu neodoljivo.


Ističu se kombinezoni u bijeloj boji koja je zapravo i sinonim za ljeto pa je bijeli kombinezon idealan odabir za vruće ljetne dane, bez obzira na to tražiš li model za svaki dan, za plažu ili pak neke posebnije prilike.


U kolekcijama brendova ističu se kombinezoni dugih i kratkih nogavica, a najčešće dolaze u spoju s materijalima koji su idealni za ljeto, poput lana, viskoze ili pak ugodnog pamuka. Pristaju i uz tenisice i uz sandale, ali i uz elegantne cipele na petu. Kombinaciju s bijelim kombinezonom možete začiniti upečatljivim modnim dodacima kao što su pletena torba ili pak slamnati šešir i spremni ste za izlazak!


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.