ŠARENILO

Trendovi u manikuri koji će dominirati u 2023. godini

Crvena na noktima apsolutni je klasik

Kratki nokti s jedva vidljivom, neupečatljivom crticom odlična je za one koje žele njegovane, a jednostavne nokte. INSTAGRAM

A. F.

27.12.2022

Životinjski uzorci, razigrane francuske manikure, ali i tamnije zagasite nijanse ove su godine dominirali svijetom nail-arta. Čini se da se prije pojave Instagrama nismo toliko poigravali dizajnom noktiju i da smo se okretali klasici. Ali unazad par godina stvari su se promijenile i upravo su ideje s Instagrama postale inspiracije za manikure. Pravilo 2022. glasilo je: Što luđi nokti, to bolje.

U nastavku izdvajamo trendove u manikuri koji će vladati u 2023. godini.


Kromirani nokti (ogledalce)

Kromirane manikure sjajne su jer ostavljaju dojam raskošnosti i luksuza. Dobra je stvar što se mogu kombinirati na noktima različitog i oblika i dužina.Mikro manikura

Tko kaže da french podrazumijeva debelu bijelu 'crtu'? Stvari se mijenjaju i francuska je manikura sada razigrana, a trend u 2023. bit će mikro-manikura. Kratki nokti s jedva vidljivom, neupečatljivom crticom odlična je za one koje žele njegovane, a jednostavne nokte. Mikro manikura dolazi u kombinaciji s nude lakom.


Crvena uvijek u trendu

Crvena na noktima apsolutni je klasik. No stručnjavi se slažu se da će u 2023. vratiti i neke jednostavne manikure - tamnocrvena će biti hit, a možeš se poigrati različitim stilovima i dužinama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.