MODA 2023.

10 modela košulja za posao koje ćemo nositi ovog proljeća

U trgovine su stigle proljetne kolekcije u kojima je vidljivo da je klasičan izgled bijele košulje transformiran

Košulje Moda Proljeće - Avaz
Košulje Moda Proljeće - Avaz
Košulje Moda Proljeće - Avaz
Košulje Moda Proljeće - Avaz
Košulje Moda Proljeće - Avaz
+5
M. Z.

31.1.2023

Bijela košulja u većini je profesionalnih okruženja nezaobilazni komad poslovne uniforme. To i ne čudi kada je riječ o fleksibilnom predmetu koji se izvrsno kombinira s drugom odjećom i modnim dodacima.

Ispeglana bijela košulja uvijek izgleda elegantno i podignut će svaku odjevnu kombinaciju. Lijepo će izgledati uz hlače i sako, suknju olovka-kroja, pa čak i traperice. Možete je kombinirati uz štikle, cipele ravnih potplata i tenisice.

Ako radite na radnom mjestu na kojem vam je dozvoljeno iskazivati svoju osobnost kroz modu te se možete poigrati varijacijama bijele košulje, ovog ćete proljeća imati dosta prostora za suptilne eksperimente.

U trgovine i na popularne webshopove stigle su proljetne kolekcije u kojima je vidljivo da je klasičan izgled bijele košulje transformiran kroz upotrebu novih materijala, uzoraka i krojeva.

Na raspolaganju vam je sve, od romantičnih bijelih modela napravljenih od podatnih materijala s mašnom do atraktivnih bijelo-crnih košulja ukrašenih životinjskim printom, tačkicama i cvijećem. Popularni su dobro krojeni modeli koji prate liniju tijela, ali i predimenzionirani modeli.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.