ANASTASIA BEVERLY HILLS

Vergara vs. Lopez: Koja je odabrala bolju haljinu

Opra Vinfri nosila je zlatno odijelo sastavljeno od sakoa i hlača užih nogavica Brunela Kučinelija

Sofija Vergara blista. Foto: Guliver image

M. Z.

31.1.2023

Ovog vikenda kozmetički brend “Anastasia Beverly Hills” proslavio je 25. godišnjicu postojanja. Da je uistinu riječ o popularnom brendu, posvjedočio je i impresivan popis gostiju na intimnoj zabavi, uključujući i Opra Vinfri (Oprah Winfrey), koja je na ovom događanju ispuhala i 69 rođendanskih svjećica na torti.

Slavna voditeljica bila je samo jedna u nizu dama koje su privukle pažnju svojom odjevnom kombinacijom na proslavi koja, prema viđenim modnim odabirima, vjerovatno nije imala zadani dress code.

Opra Vinfri nosila je zlatno odijelo sastavljeno od sakoa i hlača užih nogavica Brunela Kučinelija (Brunello Cucinelli). Hajdi Klum (Heidi) sparila je kratki top i predimenzionirane hlače leopard uzorka s rasporima brenda “Area”, dok je Alesandra Ambrosio (Alessandra) samouvjereno pozirala u odvažnoj mrežastoj kreaciji “Dundasa”.

Sofija Vergara i Dženifer Lopez, pak, odlučile su se za haljine s porubom do iznad koljena. Kolumbijska glumica, koja za svečana događanja obično nosi pripijene kreacije midi i maksi kroja, ovoga puta odabrala je mali iskorak u svom uobičajenom stilu i posegnula za malom crnom haljinom.


Tačnije, nosila je mini haljinu s potpisom poljske dizajnerice Magde Butrim (Butrym), koja je naglasila njenu figuru u obliku pješčanog sata. Haljinu je sparila s crnim najlonkama, a na nogama nosila crne sandale s povišenom potpeticom.

Otkako je zagazila u 50. godine, i Lopez se sve manje pojavljuje u mini haljinama, no za ovu priliku povjerenje je povjerila “Valentinu”.


Italijanska modna kuća za nju je napravila mini verziju njihove maksi haljine od izvezenog tila u bež boji, a koju je sparila s “Valentinovim” sandalama-platformama ukrašenima svjetlucavim kristalima. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.