VOLI FUDBAL

Najseksepilnija kolumbijska policajka: Dijeli videe s posla i oduševljava fanove na TikToku

I na Instagramu je dobila veliku pažnju fanova zbog svoje figure i stasa

Najseksi policajka. Instagram

M. Z.

11.10.2023

Kolumbijska policijska službenica postala je viralna nakon što se pojavio snimak na kojem ona nadgleda nogometnu utakmicu, noseći pripijenu policijsku uniformu. Aleksa Narvaez (Alexa, 28) popela se na 1,8 miliona pratilaca na Instagramu nakon što je snimljena kako patrolira utakmicom za América de Cali, piše Daily Mail.

@alexaaa_narvaez Se trabaja,se celebra .. y asi soy feliz 🫶🫶 #americadecali ♬ sonido original - alexaaa_narvaez

Na Instagramu je dobila veliku pažnju fanova zbog svoje figure i stasa. Prošle je sedmice objavila:

- Ovdje radimo, slavimo i svaki dan sve više volim ono što jesam i što radim. Navijačica sam, ali zbog ljubavi prema onome što radim volim kada tim iz našeg grada pobjeđuje.

Posljednja objava ponovo je podigla njen korisnički račun u visine, nakon sličnog videa snimljenog iza Alekse koji je prikazao policajku kako hoda po praznom igralištu.

Narvaez je prozvana ''najseksi policajkom Kolumbije'' i već ima više od dva miliona pratilaca na drugim kanalima, poput TikToka - gdje ima 2,2 miliona pratilaca. Ipak, kaže da ne bi odustala od svog svakodnevnog posla kako bi postala model ili influenserica, uprkos brojnim ponudama. Umjesto toga, želi biti pozitivan uzor mladim djevojkama, pokazujući im da mogu biti i lijepe i hrabre.

Na društvenim je mrežama i dalje aktivna, dijeli snimke s posla i isprobava različite odjevne kombinacije dok ide u teretanu. U jednoj objavi, na slici u bikiniju, napisala je: ''Lijepa, ne prekrasna... Volim ono što jesam, volim vidjeti sebe i osjećati se dobro, ne samo fizički nego i iznutra, moj mir, moj spokoj danas je jedinstven i osjećam se sretno, potpuna sam žena."

Aleksa je, također, veliki ljubitelj životinja, dijeli slike svojih pasa Tea i Zeusa, kao i svoje vožnje motociklom. Osim što je policijska službenica, također poziva građane da posjete turistička mjesta širom zemlje. Često se slika u dresu reprezentacije kako slavi Kolumbiju.

Postala je viralna na TikToku šetajući po obodu stadiona ''Estadio Olimpico Pascual Guerrero'', prikupivši 6,5 miliona pregleda - i više od 6.000 komentara, piše Večernji.

Jedan se korisnik našalio: "Kako ovaj video traje tri sata?" U nastavku je objavila video kako slavi jedanaesterac sa strane, viđen 32,5 miliona puta. Korisnik Darius je napisao: "Niko ne gleda utakmicu!" Drugi je komentirao: "Mislim da me treba uhapsiti."

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.