ZA NJU KODEKS NE VAŽI

Zanosna plavuša pokazala šta oblači na posao: Jedva pokrila bujne obline, a evo šta joj šef kaže na to

Žao mi je što nisam barem jedan od tvojih kolega, jedan je od brojnih komentara

Kejti London na TikToku ima pola miliona pratilaca. TikTok

E. Ag.

11.10.2023

Mnoge firme imaju kodeks poslovnog oblačenja u kome nema prevelikih odstupanja. Mini suknje su tako, većinom, zabranjene, kao i pretjerano dekoltirana odjeća, ona koja je na bretele, ili sandale koje su otvorene.

Ipak, na mnogim radnim mjestima pojedinim damama progledaju kroz prste ukoliko se ponekad opredijele da razbiju monotoniju na poslu nekom slobodnijom odijevnom kombinacijom.

Žena koja se na TikToku predstavlja kao Kejti London (Katie) čini se da je otišla korak dalje u tome.

Ova dama ima zapanjujućih pola miliona pratilaca na TikToku, ipak, ma koliko snimaka postavila na ovoj društvenoj mreži, ona je na svakom uspjela da sebi uspješno prikrije lice. Njeni fanovi mogu unedogled da gledaju njene objave, ali ne mogu sa sigurnošću da potvrde ko je zapravo ona. Ma koliko se trudila da prikrije lice, ostale atribute rado dijeli s javnošću.

@katielondon00 Will see what pops up first #fakebody #blonde #viral ♬ צליל מקורי - Tomer nahmani

Posao kojim se ova žena bavi i dalje je ostao misteriozan, ali primjetno je da ona odlazi tamo s manje garderobe nego što bi otišla u diskoteku u "najluđim" godinama, piše Srećna.Republika.rs.

Tako je, recimo, odlučila da za posao obuče bijelu crop majicu dugih rukava koja ima veoma dubok dekolte i koja otkriva i stomak, ali akcent je bio na suknji. Nešto što bi trebalo da predstavlja suknju s jedne strane izgleda kao pojas i pridržava se na bokovima uz dvije tračice poput veša, dok je s druge strane nešto duža. Ova alternativna suknja je upitnog i materijala koji predstavlja neku vrstu skaja. Ova žena je cijeloj kombinaciji dodala i duge crne čizme do koljena.

Ovo nije jedini snimak provokativnog sadržaja. Na drugima se vidi kako pratiocima pokazuje izazovne samodržeće čarape koje je specijalno obukla prvog dana novog posla. Koji god da je posao u pitanju, ova mlada dama je istakla da, ma koliko ljudi negativno komentarisali njen način oblačenja na poslu, njen šef njenu oskudnu garderobu podržava, a o tome je pisao i „Sun“.

@katielondon00 Inappropriateness is in the eye of the beholder #fyp #outfit #viral ♬ Flowers - Miley Cyrus

Snimci na kojima Kejti provokativno paradira oskudno odjevena, ponosno objašnjavajući kako u tome ide na posao, naišli su na veliki broj podijeljenih reakcija.

„To što ti nosiš na posao, ja ne bih obukla ni u spavaćoj sobi“, „Toliko bih želio da sam ja tvoj šef“, „Žao mi je što nisam barem jedan od tvojih kolega“, samo su neki od komentara ispod njene objave. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.