PRETJERALA JE

Dvije godine je bila ovisna o filerima za usne: ''Unakazila sam se, stalno su me vrijeđali''

Abi je nedavno objavila video kako bi pokazala svoj loš izgled

Abi pokazuje koliko je pretjerala. TikTok

M. Z.

12.10.2023

Mlada mama imena Abi (Abby) priznala je da je bila ovisna o filerima za usne. Kako kaže, shvatila je da je pretjerala kada je otišla da joj ubrizgaju još šest mililitara. Priznala je da je u vezi s tim bila tvrdoglava, a otkrila je i da je to shvatila kao lekciju da se kloni estetskih zahvata, piše Daily Star.

Loš izgled

Abi je nedavno objavila video kako bi pokazala svoj loš izgled.

- Kad si prošla kroz dvije godine ovisnosti o filerima za usne, ništa što možeš reći neće me povrijediti, sada sam sve čula - napisala je.

Abine usne s filerima. TikTok

Snimak je pokazao napredak koji je postigla kada je prvi put ubrizgala jedan mililitar, prije nego što je povećala dozu na dva mililitra. Abine usne izgledale su sve punije i punije.

Pet mililitara

Ali to joj, očito, nije bilo dovoljno i odlučila je nastaviti dalje sa zahvatima. Kad se osvrnula na slike s pet mililitara filera za usne, našalila se:

- Kunem se da sam dobila dva mililitra odjednom.

No, ni tu se nije zaustavila, pa je otišla na ubrizgavanje nevjerovatnih šest mililitara.

Usne su joj bile dramatično oblikovane i prekrivene sjajilom za usne boje breskve.

- Šest milimetara? Prestala sam brojati. Sve sam izvadila i ostavila samo 0,75 mililitara u gornjoj usnici, sad više nema - napisala je.

Jedan joj je pratilac rekao da je rezultat izgledao nevjerovatno kada je prvi put ubrizgala samo jedan mililitar filera za usne. A Abi, koja je tek sada počela cijeniti svoj izgled, odgovorila je: "Voljela bih da sam tu stala."

Podrška pratilaca

"Sada je barem vidljivo gdje si pogriješila", dodao je drugi pratilac, a Abi mu je odgovorila: "Definitivno, tada mi niko nije mogao reći da sam pretjerala, toliko sam bila tvrdoglava." "Prekrasna si, Abi, ne treba ti ništa. To je bila faza i prošla je", "Shvati da si savršena, djevojko", poručili su joj ostali korisnici, piše Večernji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.