HOLIVUDSKI DASA

On je brzinom svjetlosti osvojio društvene mreže i zaludio žene: Ko reklamira donji veš poznatog brenda

Istovremeno izgleda muževno, ranjivo, dječački, dopadljivo...

Džeremi Alen Vajt. Instagram

E. Ag.

5.1.2024

Ako imate nalog na bilo kojoj društvenoj mreži, sigurno vam je jučer i danas "iskakao" plavokosi muškarac s izvajanim trbušnjacima. On vježba u vešu i šeta se po krovu njujorške zgrade.

Istovremeno izgleda muževno, ranjivo, dječački, dopadljivo...

Džeremi Alen Vajt (Jeremy Allen White) je široj javnosti poznat kao protagonista serije "The Bear", a što se žena tiče, on je novi "seks simbol".

I što se žena još tiče - on je zauzet. U vezi je s pjevačicom Rosalijom, piše Ona.rs.

Mnoge dame su snimale svoje reakcije na nove fotografije i videosnimak za potrebe kampanje brenda "Calvin Klein", pa je lako zaključiti da je ovo novi holivudski dasa na koga ćemo više obraćati pažnju. A on je skroman, za magazin GQ je rekao da se nije nadao u budućnosti ovako nečemu. I kamera je tu njegovu osobinu uspjela da ovjekovječi.

Njujorško najfinije - tako bismo mogli da nazovemo ovog momka koji tumači šefa kuhinje u seriji "The Bear".

Značajno je spomenuti da Vajtova saradnja s brendom dolazi usred uspješnog vala u njegovoj glumačkoj karijeri. Njegova hvaljena uloga kuhara - Karmen Karma Berzato - donijela mu je nominaciju za Emi, Zlatni globus i nagradu Udruženja filmskih glumaca (SAG). Također se kandidovao za Zlatni globus za najboljeg glumca za ulogu u filmu "Gvozdena kandža".

Osiguravajući svakodnevnu udobnost s daškom stila, kolekcija uključuje novu verziju logotipa i materijale. Bijelo je oličenje kvaliteta, a kampanja ima cilj da istakne dinamičan talent i otključa povjerenje u životni stil koji propagira "Calvin Klein".

Fotografiranje, provedeno na krovu u Njujorku, prikazuje Vajtovu vezu sa njegovim rodnim gradom i njegovu snažnu energiju, savršeno se uklapajući u kultne stilove brenda.

Dok je reklamna kampanja zaista uzbudila mnoge, ona je donijela i novi val divljenja prema Vajtovom radu u seriji i njegovoj hrabrosti da izađe iz svoje zone udobnosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.