TIKTOK

Kad on uđe u teretanu, u njega gledaju i žene i muškarci: "Ovo je mašina"

Odlična forma u kojoj se nalazi ovaj momak i njegova disciplina koja je na zavidnom nivou nisu prošle nezapaženo

Svakodnevno pokazuje zapanjujuće vještine. Instagram

E. Ag.

5.2.2024

Jedan muškarac je na TikToku pokazao šta je sve u stanju čovjekovo tijelo da uradi kada je dobro istrenirano. Influenser, ljubitelj fitnesa i bodibildinga kojeg na TikToku prati 1,9 miliona ljudi u jednom svom snimku pokazao je izvrsne vještine u kalistenici, spuštajući tijelo u dijagonalno postavljenom položaju i pridržavajući se rukama za spravu, gore-dolje.

Za zahtjevnu vježbu kalistenike potrebno je imati dobre trbušne mišiće, kao i istrenirane bicepse i tricepse koji nose teret čitavog tijela. Muškarac je radio ovu vježbu pod vlastitim opterećenjem bez ikakvih poteškoća, privlačeći poglede drugih momaka iz teretane koji su ostali zadivljeni njegovim vještinama.

@_iamnahu

♬ original sound - Kiernan Fagan

Odlična forma u kojoj se nalazi ovaj momak i njegova disciplina koja je na zavidnom nivou nisu prošle nezapaženo ni na TikToku pa su se neke žene izjasnile kako bi se rado za njega udale.

- „Hajde da se vjenčamo“, „Jednog dana... ako Bog da“, „Savršen si“, „Ovo je mašina“ - bili su neki od komentara.

"ImNahu", kako se na TikToku predstavlja ovaj momak, svakodnevno pokazuje zapanjujuće vještine. U nekim od svojih objava koje imaju ogromne preglede on demonstrira nešto što je teško zamisliti, a kamoli odraditi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.