36 MILIONA PREGLEDA

Zaspala dok je farbala obrve pa pokazala rezultat, snimak je hit

Nakon što je bezuspješno pokušala ukloniti boju, zaprepastila se pa počela trljati obrve peškirom

Trebala držati farbu pet minuta. TikTok

M. Z.

21.2.2024

Tiktokerica Mujran (Muireann) pokazala je šta joj se dogodilo nakon što je pokušala farbati obrve kod kuće pa zaspala usred svog beauty tretmana, a prizor je postao viralni hit.

Drijemala sat i po

Australka Mujran, koja sada živi u Velikoj Britaniji, objasnila je kako je nanijela polutrajnu boju za obrve, a umjesto da boju drži na obrvama samo nekoliko minuta, ona je zaspala s njom na obrvama i drijemala čak sat i po.

Inače, prosječno vrijeme držanja boje na obrvama razlikuje se ovisno o proizvođaču, ali uglavnom traje između dvije i devet minuta, što znači da je njenih sat i po bilo znatno više od uobičajenog preporučenog vremena.

@muir34nn If u see me walking round like this, no u didnt. #sendhelp #browtint #fyp #fml #fail ♬ original sound - Muireann⚽️

Nakon što je bezuspješno pokušala ukloniti boju, zaprepastila se pa počela trljati obrve peškirom, no ništa joj nije pomoglo. Snimak je postao hit, prikupivši čak 36,5 miliona pregleda i dva miliona lajkova.

"Hitno ti trebaju šiške", našalila se jedna pratiteljica, a druga upitala: "Kako si uspjela zaspati s tim?"

@muir34nn Replying to @Nicole Rose 🌹 Im feeling the burn … maybe its working 💀 #browtint #fail #fyp #fml #browtintupdate ♬ original sound - girls

Stavila pastu za zube

"Ovo je nešto najsmješnije što sam vidio", "Novi strah otključan", "Imam toliko pitanja" i "Javi nam što je bilo dalje, sestro", samo su neki od komentara, a nakon što joj je neko preporučio da stavi pastu za zube na obrve, objavila je novi video i tako ponovo nasmijala sve, piše Index.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.