ZANIMLJIVO

Prepreke koje kad savladate, seks dobiva novi smisao

cdm.me
02.08.2018 21:10

Foto: Screenshot

Najveću prepreku ka idealnom seksu možete da pronađete u svojoj glavi. Osim ako zaista ne želite da vidi sve vaše mane, nemojte da mu naglašavate kako vam je stomak ogroman, grudi spuštene, a zadnjica puna celulita. Dozvolite mu da voli vaše tijelo.

1. Totalno ste nesigurne

Ako ga vi ne volite, ne znači da se ni njemu ne dopada. Istina je da vjerovatno neće vidjeti vaše mane osim ako ga na to ne natjerate. Dakle, prestanite da se samosažaljevate pred njim i da kukate kako vam je odvratno tijelo, prestanite da mu govorite kako zaslužuje neku ljepšu djevojku i sve će biti u redu. U suprotnom, kako možete da očekujete da mu bude seksi djevojka koja konstantno naglašava da ona to nije?

  2. Opsjednuti ste svojim manama 

Teško da je moguće naći neku ženu koja je savršeno zadovoljna svojim tijelom. Sve dame imaju mane, a najgora stvar je kada postanete opsjednuti time. Međutim, budući da ne možete tek tako da prestanete da razmišljate o manama, najbolja stvar je da vodite ljubav u okruženju koje ih ne ističe. To znači prigušena svijetla, seksi veš koji ističe obline na najbolji način, pa čak i povez preko očiju partnera ako treba. Ovo su, naravno, kratkoročna rješenja, ali mogu da pomognu.

3. Jednostavno vam nije do seksa 

Odgovor je jednostavan – potrebno vam je više uzbuđenja. Kada je djevojka baš napaljena, ona uopće ne razmišlja o sitnicama kao što su celulit i strije, potpuno je opuštena i uživa u seksu. Dobra vježba za početak je da stavite sebi povez preko očiju i da uživate samo u osjećaju. Zaboravite na to šta vaš partner želi na nekoliko trenutaka i u potpunosti se prepustite uživanju.

4. Uskraćujete mu bliskost 

Intimnost, i fizička i emotivna, bitna je komponenta svake veze. Ako mu uskraćujete intimnost kao neki vid kazne, samo da biste ga povremeno počastili senzualnim dodirom kada je bio “dobar dečko”, onda ne možete da očekujete fenomenalan seks. Bliskost je neophodna da bi veza normalno funkcionisala, i ne treba da je posmatrate kao neku alatku za kažnjavanje.

NA VRH