UZBUDLJIVO Proučite pokrete pa u akciju

Divlje i lude poze prilikom vođenja ljubavi za koje još niste čuli

Želite li unijeti uzbuđenje u spavaću sobu, trebate se malo potruditi, istražiti te isprobati nešto novo

Rtl.hr
27.09.2018 12:42

Foto: Ilustracija

Seks je dio našeg života i neophodan je za zdrav odnos. Ipak, kod parova koji su dugo zajedno, seks ponekad može postati pomalo dosadan. Želite li unijeti uzbuđenje u spavaću sobu, trebate se malo potruditi, istražiti te isprobati nešto novo.

Uvijek je zanimljivo istraživati i isprobavati nove poze, a i vrlo je uzbudljivo. Stoga vam danas donosimo nekoliko zanimljivih i pomalo ludih poza koje vjerojatno još niste isprobali.

Dobro proučite poze, educirajte svog dragog a potom krenite u akciju.

X-poza 

Riječ je o pozi koja zahtijeva polagane i intimne pokrete. Legnite na leđa a vaš partner neka sjedne nasuprot vas i neka prebaci noge preko vaših u obliku X. Uhvatite ga za ruke i pomozite mu da što dublje penetrira u vas. 

Dejvid Koperfild

Sva čarolija ove poze krije se u jastuku koji se nalazi na strateškom mjestu, ispod stražnjice. Vaša je zdjelica tako podignuta pa vam partner može pružati oralno zadovoljstvo na najbolji mogući način.

Perec

Iako možete koristiti hranu za vrijeme predigre kako bi se dodatno uzbudili, to nije ono o čemu je ovdje riječ. Muškarac neka klekne pred vas a vi mu jednu nogu omotajte oko struka, dok druga neka bude ispod njegove stražnjice. To će mu omogućiti duboku i snažnu penetraciju, ali pod ovakvim uglom osjećaj je potpuno drugačiji i mnogo uzbudljiviji.

Pauk

Ova je poza nalik raku koji hoda, ali na najseksi mogući način. Vaša zdjelica treba biti lagano podignuta dok su noge savijene u koljenima sa strane njegovog tijela. Kod ove poze oba partnera imaju kontrolu pa se lako možete kretati naprijed natrag i uživati u zadovoljavajućem ritmu. 

Snježni anđeo

Nemojte dozvoliti da vas ime ove poze zavara jer jednom kad ju isprobate osjećat ćete se vrlo nestašno. U osnovi je riječ o misionarskoj pozi, ali u malo izvrnutom obliku. Lezite na leđa, a muškarac na vas ali tako da mu je pogled uperen prema vašim stopalima. Rukama možete koristiti njegovu stražnjicu kako bi kontrolirali dubinu penetracije. Na taj ćete način osjetiti jednu posebnu vrstu trenja kakvu dosad još niste isprobali. 

NA VRH