DOKAZANO U ispitivanju učestvovalo 2.000 žena i muškaraca

Ovakvi muškarci privlače najljepše žene

Nekada su debeljuce bile oličenje imućnog čovjeka, dok su mršavi muškarci uglavnom predstavljali siromaštvo

Avaz.ba
04.02.2019 22:20

Takvi muškarci su bolji roditelji, predani su porodici jer po prirodi stvari žive u takvom okruženju

Foto: Instagram

Slika idealnog muškarca vremenom se drastično promijenila. Nekada su debeljuce bile oličenje imućnog čovjeka, dok su mršavi muškarci uglavnom predstavljali siromaštvo.

Danas, idealan muškarac prava je slika i prilika - u odličnoj su formi i odlično izgledaju kako u trenerci, tako i u odjelu. Međutim, istraživanja su pokazale da pripadnici jačeg pola sa "pivskim stomačićem" privlače najviše lijepih žena, postaju odlični roditelji i žive mnogo duže od ostalih.

Ispitivanje u kojem je učestvovalo 2.000 žena i muškaraca pokazalo je da ih više privlače ljudi sa omanjim viškom kilograma. Bez obzira na to, oni svakako vode računa o sebi i trude se da se redovno bave sportom.

 Muškarci sa stomačićem žive duže zbog nižeg nivoa testosterona. Iz tog razloga jači im je imunološki sistem, a rezultat toga je veoma dug život. Bolji su roditelji, predani su porodici jer po prirodi stvari žive u takvom okruženju.

Također, ovaj višak oni nemaju zbog prejedanja, posebno ne loše hrane, pune masti koja nije dobra za organizam. I te kako im se savjetuje pojačana fizička aktivnost, zbog sveukupnog zdravlja.

  • Foto: Instagram

Tagovi

Ljubav Veze
NA VRH