LJUBAV I ASTROLOGIJA

Visoki kriterijumi: Ovim horoskopskim znakovima odabir partnera nije pitanje trenutne privlačnosti

Partner mora biti sposoban za istinsku intimnost i mora imati jak karakter

Kompleksnost horoskopskih znakova. Pixabay

Dž. R.

15.4.2024

Svi imaju neke standarde i kriterijume kada je u pitanju odabir partnera, samo što su nečiji lakši za zadovoljiti, dok drugi postave tako visoke da djeluju nemoguće za ispuniti.

Ovim horoskopskim znakovima odabir partnera nije pitanje trenutne privlačnosti ili površne kompatibilnosti.

Oni traže duboku, dugotrajnu povezanost koja može izdržati test vremena. Njihovi visoki kriteriji odražavaju njihovu želju za istinskim partnerstvom, gdje se ljubav temelji na međusobnom poštovanju, razumijevanju i podršci. Evo o kojim je znakovima riječ.

Djevica

Djevice su poznate po svojoj perfekcionističkoj prirodi, što se itekako odražava i u njihovom ljubavnom životu. Za Djevicu, partner mora biti inteligentan, pouzdan i, prije svega, uredan. 

Njihova pažnja prema detaljima znači da će primijetiti svaku sitnicu, od načina na koji se netko oblači do njegovih manira za stolom. Djevice traže partnera koji dijeli njihovu strast prema organizaciji i koji može držati korak s njihovim visokim standardima za sve u životu, piše Index.

Škorpion

Škorpioni traže strast i duboku emocionalnu povezanost s partnerom. Njihovi kriteriji nisu samo visoki, već su i intenzivni te kompleksni. 

Partner mora biti sposoban za istinsku intimnost i mora imati jak karakter. Škorpion želi nekoga tko je jednako posvećen istraživanju dubina ljudske psihe i tko može podnijeti njihovu intenzivnost. Površni ili neozbiljni kandidati brzo će biti odbačeni.

Jarac

Jarčevi su praktični i ambiciozni te od svojih partnera očekuju da dijele njihovu etiku rada i životne ciljeve. Za Jarca, partner mora biti stabilan, pouzdan i financijski odgovoran. 

Oni traže nekoga tko može izgraditi i održavati čvrste temelje za zajednički život. Jarčevi ne traže samo ljubavnog partnera, već i ravnopravnog sebi u životnim projektima, što njihove kriterije čini posebno zahtjevnima.

Zahtjevi Djevice, Škorpiona i Jaraca možda jesu visoki, ali za one koji su spremni uložiti trud, nagrada je odnos koji je duboko ispunjavajući i trajan. Ako pitate pripadnike ova tri znaka, prava ljubav vrijedi čekanja i truda potrebnog da se zadovolje njihovi visoki standardi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.