UVIJEK INOVATIVNE

Ove osobine otkrivaju da je žena vrhunska ljubavnica

Bilo da je u pitanju slušanje partnerovih fantazija ili uživanje u svojim, otvorenost za različite prijedloge i opcije jedna je od karakteristika koja dame čine neodoljivim u očima muškaraca

A. F.

Vrhunske ljubavnice su uvijek inovativne

Foto: ILUSTRACIJA


Ne morate znati na desetine poza iz Kamasutre da biste bili izvrsni u krevetu - dovoljno je da imate neke od ovih osobina. Što više, to bolje…

Ne osuđujete

Bilo da je u pitanju slušanje partnerovih fantazija ili uživanje u svojim, otvorenost za različite prijedloge i opcije jedna je od karakteristika koja dame čine neodoljivim u očima muškaraca. Imajte uvijek na umu da je u pitanju mašta i da niko ne kaže da ono što vam je partner otkrio morate ikada da učinite. Jednostavno saslušajte šta ima da kaže – može se desiti da čujete veoma interesantne stvari.

Inovativni ste

Neko vidi naslon na trosjedu, vi vidite odlično mjesto za isprobavanje nekih poza. Neko vidi brushalter, vi vidite odlično sredstvo za vezivanje. Budite krativni i učinite bilo šta zanimljivije od uobičajenih seksualnih aktivnosti.

Imate dovoljno samopouzdanja

Pomislite na najbolji seks koji ste ikad imali – velike su šanse da je vaš partner bio strastven, pun entuzijazma i da je iz njega prosto izbijala neka privlačna energija. Mogli bismo da se kladimo da nije mario za to kako izgleda, kakvo je osvjetljenje u sobi, ili da se žalio na svoj opušteni stomak. Upamtite zato - seksi ste onoliko koliko sebe takvom smatrate.

Više o:

Osobine Žena
NA VRH

Podijeli članak na