NEKOLIKO RAZLOGA

Veza sa mlađim muškarcem – da ili ne?

Mlađi muškarci imaju više energije, željni su života i kao takvi pokrenuće i vas

Mlađi muškarci imaju više energije. ILUSTRACIJA

A. F.

4.2.2022

Da budemo potpuno iskreni, jedan od najvećih razloga zbog kojeg se žene sve više odlučuju za mlađe muškarce je fizički izgled. Međutim, tu može biti mnogo više od toga. Pred vama je nekoliko činjenica koje će vam pomoći da odlučite da li da se upustite u vezu sa mlađim muškarcem ili, ipak, ne.

Mlađi muškarci imaju više energije, željni su života i kao takvi pokrenut će i vas.

Fizički izgled im je jako bitan, veoma drže do sebe, vode računa o ishrani, fitnesu i modi. Uz takvog muškarca i vi ćete se truditi da izgledate što bolje i samim tim ćete se bolje i osjećati.

Većina mlađih muškaraca je oduševljena ženama koje su starije od njih. Za razliku od starijih muškaraca, mlađi muškarci u takvim ženama vide nekog sa iskustvom, kako u životnim stvarima tako i u krevetu. Pa, kad malo bolje razmislite, svi oni su i kao dječaci idealizovali glumice, modele i pjevačice, a to su ipak u većini slučajeva bile žene znatno starije od njih.

Logično je da sa godinama žena postaje iskusnija i zna kako da se ponaša u određenim situacijama. Žene koje su u vezi sa mlađim muškarcima imaju veći osjećaj kontrole nad njima nego nad muškarcima iste starosne dobi, što im opet ide u prilog.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.