JE LI ISPRAVNO POSTUPIO

Žena ga je prevarila s kolegom: ''Osveta je bila slatka''

Muškarac se razveo od svoje supruge nakon što je saznao da je bila u vezi s jednim od njenih kolega. Ipak, nije htio samo prijeći preko toga

Žena ga je varala šest godina. Facebook

M. Z.

25.8.2023

Muškarac je ostao izbezumljen nakon što je saznao da ga žena vara šest godina, ali njegova je osveta bila slatka. Anonimno objavljujući na internetu, muškarac je objasnio da je ona bila u vezi s kolegom s posla. 

Zagorčati život

Nakon što je to saznao odmah je pokrenuo proces razvoda od supruge i sada je samac. Međutim, nakon raspada njihovog braka njegova bivša žena počela je izlaziti s muškarcem s kojim je bila u vezi. Kada je saznao za ovu vijest, počeo je razmišljati kako bi mogao zagorčati život skandaloznom paru, a da se to ne poveže s njim, prenosi Mirror.

Objavljujući na Redditu, objasnio je:

- Moja žena je imala vrlo uobičajeno prezime, a ja sam imao jedinstveno, pa je nekoliko puta spomenula kako je iritantno nemati e-mail adresu sa samo njenim imenom, i kako joj se to svidjelo kad smo se vjenčali. Pa, sada tip s kojim hoda također ima jedinstveno prezime, pa sam otišao i registrirao se na neke adrese e-pošte s njenim imenom i njegovim prezimenom, tako da ih ona nikada ne bi mogla imati ako se vjenčaju.

Nastavio je:

- Vjerovatno će znati da sam to bio ja, a možda je čak saznala i moj Reddit račun.

Post je otad postao viralan, dobivši gotovo 8.000 glasova za u trenutku pisanja i stotine komentara. Mnogi su rekli da je osveta smiješna i bezopasna, a komentatori su brzo podijelili svoje savjete o tome kako bi originalni poster mogao stvari odvesti još dalje.

Jedna je osoba preporučila korištenje svake moguće domene, kao što su Yahoo i Gmail, kako bi se osiguralo da su sve baze pokrivene. Drugi mu je predložio da registrira razne račune na društvenim mrežama pod tim imenom kako ih ona ne bi mogla koristiti.

Mnogi ga podržali

''Pošalji im mail s računa i čestitaj im na vjenčanju'', napisala je druga osoba. ''Ili mail u kojem stoji da bi trebali nazvati kliniku kako bi podijelili svoje nove rezultate seksualno prenosivih bolesti panela s aktivnim partnerima'', rekao je drugi.

Ipak, nisu svi bili impresionirani i neki su mu ljudi preporučili da jednostavno prijeđe preko toga. ''Kreni dalje. Nikada više nemoj misliti na nju'', komentirala je jedna osoba. ''Samo pusti to. Briga za nju sprečava te da budeš sretan'', rekao je drugi. Treći je dodao: ''Da, ako se ikad odmore od seksa koji imaju, kladim se da će biti jako uzrujani zbog adrese e-pošte'', piše Večernji.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.