IMAJU TROJE DJECE

Udala se za svog očuha: ''Svi su nas osudili, ali mi smo sretni...''

Kristi (Christy) s Floride udala se za svog očuha u Las Vegasu. Par sada ima troje djece i čini se da su u sretnom braku, uprkos okolnostima

Par ima troje djece. TikTok

M. Z.

8.12.2023

Udala sam se za vlastitog očuha, govore mi da sam ''odvratna'', ali to je najbolja odluka koju sam donijela u životu, kaže Amerikanka Kristi (Christy). Par sada ima troje djece.

Kristi s Floride je na društvenim mrežama podijelila svoju ljubavnu priču, otkrivši kako je udaja za očuha nešto najbolje što joj se dogodilo. S pratiocima dijeli video na kojem se ljubi sa svojim očuhom, a vidi se i njihova svadbena ceremonija, koja izgleda kao ležerna proslava u Vegasu. Oboje su za tu priliku bili odjeveni u traperice i majice.

@christywho_ #vegas #marryyourmomsex #itsworthit #marriage #agegap ♬ It’s Called: Freefall (Sped Up) - Rainbow Kitten Surprise

- Udaja za mog očuha bila je najbolja odluka koju sam ikada donijela - poručuje ona.

Potom razjašnjava mnoge stvari o njihovoj vezi. Tvrdi da je očuh nije njegovao i da nije bila maloljetna kad su se upoznali. Dodaje i da njena mama nikad nije imala djecu s njim i da je on nije odgajao. Kristi ističe kako je još u dobrim odnosima sa svojom majkom, uprkos tome što se udala za njenog bivšeg.

Par sada ima troje djece i čini se da su u sretnom braku, uprkos okolnostima koje okružuju njihovu vezu.

Ona svog očuha naziva svojom srodnom dušom. Saznala je da je trudna kada su bili na medenom mjesecu.

Mnogi su šokirani odnosom para, što se može vidjeti i u komentarima, piše 24.hr.

- Slomiti srce svojoj mami udajom za čovjeka kojeg je nekoć voljela i dovela u tvoj život da uskoči i bude tvoj otac najveća je bol koju si izazvala - komentiraju.

- Mora da stvarno mrziš svoju mamu kada to radiš - pišu.

- Iskreno, nemam riječi kojima bih opisala koliko je ovo odvratno - kritiziraju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.