SPOMENULA I DJECU

Oglasila se Tanja Savić nakon što je odjeknula vijest o njenoj udaji

Tanja je bila raspoložena, pa je medijima otkrila da li su tačne vijesti da se udaje

Tanja Savić s Muhamedom Bešićem. Instagram

Dž. H. M.

2.10.2023

Pjevačica Tanja Savić i njen vjerenik, pilot Muhamed Bešić, ne odvajaju se jedno od drugog, a sada su se ponovo pojavili na aerodromu u Beogradu.

Tanja je bila raspoložena, pa je medijima otkrila da li su tačne vijesti da se udaje i da su ona i njen novi partner zakazali vjenčanje u Las Vegasu, kako se pisalo proteklih dana.

- Ja sam odlično, hvala na pitanju. Svašta pišu, to su samo nagađanja ali dobro, neka se lijepo piše, samo ne volim da bude neka situaciju da sam svoju djecu zapostavila, ja sam sa njima stalno i njih nikada neću zapostaviti šta god da se dešava, rekla je Tanja, a na pitanje kako su djeca prihvatila njenog novog partnera, pjevačica je odgovorila:

- To ćemo nekom drugom prilikom. Sretna sam stvarno, a svako je kovač svoje sreće, svako zaslužuje svoju sreću. Iskrena sam i mnogo bih toga rekla, ali možda bih se poslije kajala - zaključila je Tanja.

Podsjetimo, Muhamed je rodom iz Bijeljine, a živio je u Njemačkoj i Belgiji, dok sada živi i radi u Americi. Iako je njihova veza otkrivena još početkom godine, pjevačica ju je tek nedavno potvrdila. Oglasila se tada na mrežama i navela koliko je sretna.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.