ZAČINITE STVARI

Dvanaest ideja za novogodišnju noć udvoje: Od kuhanja senzualne večere do plesa i seksi zabave

Tu su i brojne druge zajedničke aktivnosti poput odlaska u hotel, otkrivanja tajne...

Uživajte samo za Novu godinu. Instagram

M. Z.

31.12.2023

Kraj godine idealan je za isprobavanje nekih novih iskustava, evo nekoliko ideja i super savjeta. Osim divnog donjeg rublja, tu su i brojne druge zajedničke aktivnosti poput odlaska u hotel, otkrivanja tajne...

1. Napravite nešto neočekivano

Ako ste zapeli u kolotečini ili vam se čini da su stvari stalno iste, pokušajte nešto drugačije – čak i suprotno. Ako ste navikli boraviti unutra, izađite. Ako ste inače vani do ranih sati 1. januara, pokušajte ostati kod kuće.

Planirajte unaprijed tražeći događaje u vašem području (ili mjesta do kojih ste voljni voziti se ili javnim prijevozom).

Također to ne mora biti novogodišnja tema. Možete uzeti sat slikanja, otići u šetnju ili sjediti uz vatru na plaži i ispijati pjenušac. Razmislite o stvarima koje vi i vaš partner volite raditi te organizirajte nešto posebno.

Možete se uvući jastuke i gledati božićne filmove koje niste stigli do sada, uz megaporcije nezdrave hrane.

2. Skuhajte senzualnu večeru

Ako volite kreativnost u kuhinji, dobra je ideja osmisliti čitav jelovnik od afrodizijaka. Čak i ako vas hrana ne oduševi, kvalitetno vrijeme koje ćete provesti pripremajući zasigurno će biti zabavno.

3. Isprobavanje pića

To je noć koju barovi vole te se pripremaju za razne varijante pića, kreirajući posebne koktele. Provjerite u lokalnim barovima i provjerite ponudu pića. Možete ići u paru ili s ekipom, uz neko novo piće stvari postaju zabavnije. Ili kreirajte koktele kod kuće od sastojaka koje volite.

4. Pogledajte romantični film

Pogledajte film zajedno, možda bi vam to moglo dati neke ideje za avanturu nakon što završi. Ima niz fora filmova koji su ne samo super romantični, već daju i dobre ideje kako provesti vrijeme zajedno.

5. Isprobajte seks-igračke

Jeste li znali da postoje seksualne igračke kojima možete upravljati putem pametnog telefona? Jeste li također znali da mnogi od ovih modela također imaju funkciju koja im omogućuje da reagiraju na muziku ili zvukove iz okoline? Neke od njih čak mogu se nositi u javnosti. Ovo je prilika za isprobavanje male ''javne'' igre s parterom.

6. Uzmite sobu

Fora je unajmiti sobu u hotelu, praviti se da ste na dalekom putovanju ili jednostavno se ''odseliti'' s partnerom. Ako ste ostali vani dokasno, možda je soba u hotelu ipak bolja ideja. Uz to, u kombinaciji su vino i čokolada.

7. Super styling

Večernje kreacije, fino donje rublje poseban outfit i izazovan materijal idealne su ideje za posebnu večer. Slavljeničke ideje uključuju styling za oboje.

8. Priznajte tajnu

Možda je ovo prilika da posebnoj osobi ispričate nešto o sebi što do sada nije znala. Ili je to fantazija s partnerom ili čak nešto o zajedničkim planovima. Tako večer postaje posebna.

9. Maženje uz vatru

Nema svako kamin, no ako imate, sada ga iskoristite. Uz to dolazi i piknik, vino ili vruća čokolada. Provedite kraj godine pod pokrivačem.

10. Idite plesati

Mnogi barovi ovih dana planiraju posebna događanja uz odabrana pića, a muzika je raznolika. Birajte ono što vas zabavlja i rasplešite se, dobro je za tijelo i druženje.

11. Seksi priprema za zabavu

Čak i jednostavno spremanje može biti nešto seksi ili romantično. Istuširajte se zajedno, namažite tijela losionom. Obucite jedno drugom donje rublje.

12. Seksi zabava

Samo za vas, rezervirano za one koji žele nešto posebno te imaju razne ideje. Isprobajte stvari koje inače ne biste, ovisno o mogućnostima i željama, predlaže Lovense.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.