NE SMETA IM

Udala se za rođaka: ''Toliko smo slični da neki misle da smo brat i sestra''

Planiraju u budućnosti imati i djecu

Nakon tri godine veze saznali da su rođaci. TikTok

M. Z.

5.1.2024

Bračni par koji, kako tvrde sami, izgledaju kao brat i sestra, otkrio je da su nakon tri godine veze shvatili da su rođaci. 

Imaju svoj kanal

Nik (Nick) i Tajli (Tylee) podijelili su ovo otkriće putem videozapisa objavljenih na svom TikTok kanalu @nickandtylee, a njihova izvorna objava o tome prikupila je nevjerovatnih 6,4 miliona pregleda, piše The Sun.

Čini se da par nije pokoleban činjenicom da dijele DNK te su u opisu jednog od svojih videa izjavili: "Da, stvarno smo rođaci, da, još smo u braku, i da, glasno se smijemo."

@nickandtylee I wish I was kidding🤭 #marriedlife #husbandwife #couplegoals #couplecomedy #humor #ick #storytime #family #dating #funny #utah #utahcheck #fyp ♬ Sweet Home Alabama - Lynyrd Skynyrd

Često objavljuju videozapise na kojima se ljube i smiju zbog činjenice da izgledaju tako slično i čini se da misle da je smiješno što su u srodstvu. 

Zakon im dozvolio

Par nije otkrio detalje o tome kako su tačno saznali da su rođaci ili u kakvom su srodstvu zapravo. Međutim, budući da su tek nedavno saznali da su u srodstvu, malo je vjerovatno da su prvi rođaci, osim ako se jedan od njih nije otuđio od svoje porodice.

Osim toga, par je iz Utaha, SAD, gdje je protuzakonito vjenčati se s prvim rođakom, ali je uredu vjenčati se s rođakom u drugom ili trećem koljenu. Par je također objavio videa aludirajući na činjenicu da bi voljeli imati djecu u budućnosti, sugerirajući da ih ne smeta činjenica da, ako su djeca proizvod incesta, mogu se roditi s urođenim manama.

Korisnici TikToka preplavili su komentare na videozapisima para kako bi podijelili svoja razmišljanja o njihovoj vezi. "Mama je čekala dok nisam bila trudna da mi kaže da mi je partner rođak u četvrtom koljenu", napisala je jedna osoba.

Komentari pratilaca

"Ista stvar se dogodila i nama. U braku smo tri godine s djetetom, a onda smo otkrili da smo rođaci u 5. koljenu", komentirao je drugi korisnik. "Moj suprug i ja smo rođaci u 10. koljenu. Gotovo svi koje poznajem u Utahu su nekako moji rođaci", našalila se treća osoba, piše Večernji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.