ONA SE PONOSI

Postaje baka u 37. godini: Hejteri je na TikToku obasuli uvredama

Ona je zatrudnjela s 15 godina, nakon što joj majka nije pristala kupiti kontracepcijske pilule

Misti ne vidi ništa loše u tome što će biti ''mlada baka''. TikTok

M. Z.

10.1.2024

Tridesetsedmogodišnja TikTok zvijezda Misti Daun Hajt (Misty Dawn Hight) kaže da bi u aprilu trebala dočekati svoje prvo unuče - ali neki hejteri odbijaju to zbog njenog nevjerovatno mladolikog izgleda. Misti je na TikToku podijelila vijest u videu koji je brzo postao viralan, prikupivši 1,3 miliona pregleda, piše NY Post.

- Stalno me pitate kako ću postati baka. Moja 20-godišnja kćerka Rileigh sprema se dočekati svoje prvo dijete u aprilu - rekla je u videu.

@mistydawn3431 Mimi Miaty 🤣 #fyp #mistydawn3431 ♬ original sound - Misty Dawn

- Zatrudnjela sam s njom s 15 godina - objasnila je Misti, rekavši da je s kćerinim ocem počela izlaziti s 12 godina.

- Zapravo sam čuvala novac za ručak cijelu sedmicu kako bih kupila test za trudnoću - nastavila je, rekavši da je njena mama odbila njen zahtjev da pije kontracepcijske pilule.

Bebu Rilegha rodila je u junu 2003., sedam mjeseci nakon svog 16. rođendana. Rileigh, koja sada ima 20 godina, zatrudnjela je sredinom prošle godine i uskoro bi trebala dočekati svoje prvo dijete. U međuvremenu, u svom viralnom snimku tiktokerica je otkrila da su se ona i Rileighin otac vjenčali nakon što je ona postala majka, ali razveli su se nekoliko godina kasnije. Sada je Misti u sretnom braku s drugim muškarcem i ima tri mlađe kćerke od 16, 13 i 11 godina.

Njeni pratioci su ostali šokirani njenim izgledom koji nije toliko u skladu s godinama, rekavši da bi ona sigurno bila jedna od najmlađih baka na svijetu.

"Izgledaš kao da imaš možda 22 godine! Moramo znati vašu rutinu njege kože!”, napisala je jedna korisnica. Ali neki skeptici i dalje nisu htjeli povjerovati u priču. “Nema šanse da imaš više od 22 godine”, izjavio je jedan.

U međuvremenu, mrzitelji su se obrušili na Misti i njenu kćerku jer su tako mlade zatrudnjele.

“Ovo nije nešto čime se treba ponositi”, bjesnila je jedna, dok ju je druga optužila da “promiče maloljetničku trudnoću”. Mama četvero djece može se pohvaliti s više od 450.000 pratilaca na TikToku i često dijeli videozapise o biblijskim stihovima i svojoj rutini vježbanja, piše Večernji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.