KONTROVERZNI STAVOVI

Bogata kućanica tvrdi: ''Prava ljubav je za siromašne, a lijepe djevojke mogu naučiti voljeti bilo koga''

Mi, lijepe djevojke, imamo mogućnosti – iskoristite ih, poručila je

Izi Anaja. Instagram

M. Z.

16.1.2024

Bogata domaćica tvrdi da je ''ljubav za siromašne i ružne ljude''. Izi Anaja (Izzy Anaya) već je prije dospjela na naslovnice upozoravajući druge žene da možda nisu stvorene za njen luksuzni stil života. 

Sada, ova 44-godišnjakinja tvrdi da možete ''naučiti voljeti bilo koga'' ako letite njihovim privatnim avionom, piše The Sun.

Izi je majka dvojice sinova i tvrdi da je ''glavna izvršna direktorica svoje porodice'', dok njen muž radi daleko od kuće. Nedavno ga je počela nazivati svojim ''sugar daddyjem'' i pozvala je žene u 20-ima da nađu muškarca koji će im plaćati stanarinu.

A u nedavnoj objavi na Instagramu senzacionalno je podijelila da misli da je prava romansa za siromašne i ružne ljude.

- Jednom sam voljela muškarca..., ali to me brzo naučilo da je ljubav za siromašne i ružne. Mi, lijepe djevojke, imamo mogućnosti – iskoristite ih! Možeš naučiti voljeti bilo koga s visine od 14.000 metara na nebu u privatnom mlažnjaku, obećavam - kazala je.

Ali Izi se suprotstavila svojoj tvrdnji rekavši mladim ženama da je pravi uspjeh biti svoj vlastiti ''sugar daddy'', ali i imati svog, piše Večernji.

- Pobrinimo se da sljedeća generacija žena ovo ne zabrlja jer one imaju opcije i prilike koje nismo imale sve mi, starije cure, ljubav može čekati - dodala je.

@averagerichhousewife Dont waste those Sugar Daddy years pounding the pavement!!! POUND OTHER THINGS🤣 #sugardaddy #richmom #genz #adviceforgirls @Phoebe | NYC LIFESTYLE ♬ original sound - Izzy Anaya / NYC Lifestyle

Izin suprug navodno joj je osigurao privatni avion, kuću u Njujorku, ladanjske kuće i kuće za odmor diljem SAD i bezbrojne dizajnerske torbice. No upozorila je da glamurozni stil života može biti usamljen ako niste stvoreni za njega.

- Budite spremni sami odgajati svoju djecu jer se vaš muž ne vraća kući u pet sati - rekla je u videu na TikToku prošle godine.

- Morate biti vrlo neovisni i visoko kompetentni kako biste napredovali u ovom stilu života.

Izin pogled na život doveo je do toga da stekne lojalne sljedbenike na društvenim mrežama u težnji da postignu svoj vrhunski način života. Na video platformi TikTok ima više od 115.000 pratitelja, a na Instagramu skoro 30.000. Kreatorica sadržaja čak je pokrenula vlastiti ''reality show'' na svom YouTube kanalu, prikladnog naziva - Prosječno bogata kućanica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.