BILA U NEVJERICI

Otkazala je spoj dok je muškarac već bio na putu prema njoj: "Šokirala me njegova poruka"

Nije bila sigurna šta uraditi, pa se obratila mlađem bratu koji joj je savjetovao da otkaže spoj

Saha: Podijelila iskustvo. Screenshot

E. Ć.

31.1.2024

Utsha Saha objavila je snimak na TikToku u kojem je objasnila zbog čega je otkazala spoj dok je muškarac već bio na putu prema njoj.

- U šoku sam i moram reći ljudima šta se dogodilo. Obučena sam za večeru, a ovaj čovjek je na putu, rezervirao je stol i dolazi po mene - rekla je ona na početku snimka koji je sakupio više od 4,5 miliona pregleda, prenosi "NY Post".

Kada je bio na samo 30 minuta od njene kuće, Saha je rekla kako joj je poslao poruku.

- U redu, ti plitka k**o, ne osuđuj moj auto. Imam ga od svoje 18. godine i niko zapravo nema auto u Londonu - glasila je poruka.

Bilo joj je užasno nepoštovanje tog čovjeka, naročito jer su se tek upoznavali.

- On je muškarac od 30 i više godina koji ima normalnu karijeru. Jedva da imamo prijateljski odnos. Ovo nam je tek drugi put da zajedno večeramo - kazala je ona.

@shahutasaha Still in shock that people like this exist #standards #datingadvice #datingstorytime #datingstandards #highstandards #datingtips #storytime #dating #shocking ♬ original sound - Utsha Saha

Kako je rekla, i da su se poznavali duže, osjećala bi se podjednako neugodno.

Nije bila sigurna šta uraditi, pa se obratila mlađem bratu koji joj je savjetovao da otkaže spoj. Iako se u početku osjećala loše zbog otkazivanja, odlučila je ipak ne otići na večeru s tim muškarcem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.