NA DAN ZALJUBLJENIH

Neobična i jedinstvena prosidba u Jajcu: Na kamionu napisao ''Hoćeš li se udati za mene?''

Svečani i romantični trenutak dodatno je obilježen vatrometom

Romantična prosidba. jajce online

M. Z.

16.2.2024

Širom svijeta 14. februara obilježen je kao Dan zaljubljenih, poznatiji kao Valentinovo, a ljubav je slavljena na različite načine. Međutim, jedna posebna prosidba izdvojila se u moru romantičnih gesta dogodivši se u Jajcu, tačnije u krugu kompanije ''Struktura'', piše Jajce Online.

Zaposlenik ove firme Sanjin Keran odlučio se za nekonvencionalni pristup u prosidbi svoje dugogodišnje djevojke Selme Ribić iz Šipova.

Umjesto klasičnog pristupa, Sanjin je svoju ljubav izrazio na jedinstven način – uz pomoć svog kamiona na kojem je bio istaknut natpis: "Hoćeš li se udati za mene?" Ovaj neobičan pristup izazvao je iznenađenje i oduševljenje kod Selme, koja je odlučno odgovorila "da".

Romantična prosidba. jajce online

Taj svečani i romantični trenutak dodatno je obilježen vatrometom koji je osvijetlio nebo iznad njih, čineći ovaj trenutak nezaboravnim.

U pripremi ovog iznenađenja Sanjinu su pomogli vlasnici kompanije ''Struktura'' Sanja i Dubravko Kolovrat, kao i ostali radni kolege, čime je ova prosidba dobila dodatnu čar…

Ova nekonvencionalna prosidba nije samo simbol ljubavi između Sanjina i Selme već i primjer kako ljubav može biti izražena na različite načine, što je učinilo ovaj Dan zaljubljenih nezaboravnim ne samo za njih dvoje već i za sve prisutne koji su svjedočili ovom posebnom trenutku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.