NE ZNA SE ZAŠTO

Muškarci otkrili tajne koje nikad ne govore ženama

Neko je na Redditu postavio izazov za muškarce – otkrijte tajne koje nikad ne otkrivate ženama

Muškarci na Redditu ''otvorili dušu''. Facebook

M. Z.

19.2.2024

Neko je na Redditu postavio izazov za muškarce – otkrijte tajne koje nikad ne otkrivate ženama. Novinarka BuzzFeeda Fabiana Buontempo je izdvojila najbolje odgovore.

Kako postaviti pitanje i dobiti odgovor

- Veće su šanse da od nas dobijete ono što želite ako nam to direktno kažete - rekao je jedan korisnik.

Razmišljanje o glupostima

- Ako pitate tipa o čemu razmišlja, a on kaže: ''Ni o čemu'', vrlo je vjerovatno da zaista nije ništa. Znamo da je ono o čemu razmišljamo tako glupo i besmisleno da zapravo ne osjećamo potrebu da ikome govorimo o tome - tvrdi drugi.

Samoća nije znak otuđivanja

- Kada želimo biti sami, nije da ne želimo biti u tvojoj blizini, već ne želimo biti ni s kim neko vrijeme - tvrdi reditor.

Komplimenti čine čuda

- Ako mi daš kompliment, vjerovatno ću zauvijek pamtiti. Još se sjećam kad mi je djevojka na fakultetu rekla da sam lijepo izgledao s bradom kad sam je pustio. Od tada imam bradu - kazao je komentator.

Nošenje muških majica

- Stvarno volim vidjeti svoju partnericu kako nosi moje majice. Možeš ih zadržati, tebi puno bolje stoji nego meni - kaže drugi.

Grljenje

- Jako uživam kad me ona zagrli sleđa, kao što ja inače grlim nju. Ozbiljno, samo to želim - napisao je reditor.

Razgovor o seksu s prijateljima

- Iz mog iskustva, s prijateljima ne razgovaramo o svom seksualnom životu ni upola onoliko koliko to rade žene - tvrdi jedan muškarac.

Nema dvosmislenih odgovora

- Ako nam postavite pitanje, odgovor koji vam damo je pravi odgovor. Ne morate ponovo provjeravati, ili ispitivati na drugi način, sigurni smo u svoj odgovor. Ne varamo vas niti vam govorimo ono šta želite čuti, to je naš odgovor. Neće se promijeniti, a, ako želite čuti drugačije mišljenje, ili pitajte nekog drugog ili jednostavno zanemarite ono što smo rekli - kaže drugi muškarac.

Jednostavna komunikacija

- Komunicirajte u najosnovnijim terminima. Tipovi se mogu zbuniti i pogrešno protumačiti složene emocije za koje cure misle da će shvatiti - rekao je reditor.

Uživanje u malim stvarima

- Uživamo u jednostavnim stvarima na rođendan, Očev dan i slično. Ponekad su piće, brza hrana i izležavanje sve što želimo raditi za naš dan, posebno imajući u vidu da se mnogi dečki znaju istrošiti kada slave neki svoj poseban dan - zaključio je muškarac, piše Index.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.