OSTAVIO NJU I DJECU

Žena objavila da traži muža koji je pobjegao: Korisnici mreža ga našli za 14 sati

Ona se željela razvesti, ali je to bilo nemoguće zbog neprisutnosti partnera

Supruga: Tražila muža koji je pobjegao. Instagram

N. H.

11.4.2024

Ešli Megvajer (Ashley McGuire) iz Masačusetsa je u statusu na Facebooku zamolila ljude da joj pomognu naći supruga Čarlsa Vitersa (Charles Withers) koji je napustio nju i njihovo dvoje djece. 

- Prošle godine, kad sam bila trudna s našim najmlađim djetetom, on je zaključio da biti muž i tata više nije životni stil koji želi i napustio nas je, nestao je bez traga. Jednu bebu nije vidio više od godinu dana, a jednu nije nikad upoznao. Odselio se negdje izvan države i promijenio broj telefona - napisala je. 

@marykatherinesamples What the heck, Charlie?! #charliewithers ♬ original sound - Mary Katherine Samples

Ona se željela razvesti, ali je to bilo nemoguće zbog neprisutnosti partnera.

- Pokušavam ga naći da dobijem njegov potpis na nekoliko papira tako da mogu konačno zatvoriti taj dio života i krenuti dalje. Čula sam da sada koristi ime Čarli, Britanac je i šarmantan. Chef je i vjerojatno radi negdje u ugostiteljstvu. Vjerojatno nikada nije spomenuo da ima ženu i djecu u Masačusetsu. Ako ga poznaješ, radiš s njim, u vezi ste ili ste prijatelji, možeš li mu, molim te, reći da me kontaktira ili mi reći gdje da ga nađem? - napisala je.

Objava je postala viralna i oko 14 sati kasnije, žene su joj se javljale i govorile da su se dopisivale, da imaju njegovu adresu i broj telefona. Čarls se navodno nalazi u Teksasu.

Ešli se kasnije javila da je dobila i više nego dovoljno informacija da ga locira. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.