AH, TA LJUBAV

Ključni trik za održavanje muške pažnje: Natjerat će ga da vas još više želi

Igranje ovih malih igara ne znači da mijenjate sebe, već da privlačite njihovu pažnju na pravi način

Facebook

E. Ag.

13.6.2024

Eni Najt (Annie Knight), priznata kao seksualno najaktivnija žena u Australiji, nedavno je podijelila ključni trik za zabavljanje tokom podcasta "Double Dose" s Talijom Madison. S bogatim ljubavnim iskustvom, Eni nudi jedinstven uvid u dinamiku muško-ženskih odnosa.

Igrice u vezama

Tokom podcasta, Eni i Talija su razgovarale o važnosti igranja igrica kada započinjete vezu. Prema Eninim riječima, pokazivanje prevelikog interesa odmah može uplašiti muškarce. Umjesto toga, savjetuje da se ponašate kao da ste zauzeti, što će ih natjerati da vas više žele. Ona vjeruje da je ovo ključ za zadržavanje njihovog interesovanja i stvaranje želje.

Balansiranje između interesa i hladnoće

Eni je naglasila da je važno balansirati između pokazivanja interesa i zadržavanja sopstvene autonomije.

- Iz onoga što sam iskusila, ako odmah pokažete previše interesovanja, oni se uplaše i pobjegnu - objašnjava ona. Igranje ovih malih igara ne znači da mijenjate sebe, već da privlačite njihovu pažnju na pravi način.

Tokom diskusije, Talija je objasnila da se pristup mijenja u zavisnosti od toga da li tek upoznajete nekoga ili se već zabavljate. Eni se složila i dodala da, iako se može činiti frustrirajuće, ove igre pomažu u zadržavanju interesovanja muškaraca.

Zabavna prije svega

Talija je zaključila diskusiju naglašavajući važnost zadržavanja imidža „kul djevojke“ u vezi. Na ovaj način, možete zadržati interesovanje muškarca i izbjeći scenarij u kojem on misli da izlazi sa previše privrženom osobom.

Pored ovih savjeta, Eni je također komentarisala kako neki muškarci preskaču predigru, što može utjecati na zadovoljstvo u vezi. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.